„Cui i-e frica de Virginia Woolf?”, din nou pe scena

Posted on sept. 27 2010 - 5:58pm by petre

Ultima reprezentatie din luna septembrie a Teatrului German de Stat din Timisoara se intituleaza „Cui i-e frica de Virginia Woolf? ” de Edward Albee.

Spectacolul, care se va juca miercuri, 29 septembrie de la ora 19 in sala Teatrului German include in distributie actorii: Tatiana Sessler (Martha), Peter Papakostidis (George), Daniela Torok (Honey) si Radu Vulpe (Nick). Regia artistica a piesei o semneaza Michael Bleiziffer, decorul si costumele sunt concepute de George Petre, iar light-design-ul poarta semnatura lui Florian Putere.
Spectacolul prezinta povestea initiata si condusa de erorii principali, Martha si George, despre trecut si despre trasaturile personalitatii umane. Mai precis, intr-o noapte tarziu, dupa o petrecere, Martha si sotul ei George ajung acasa. Pentru finalul serii, Martha l-a invitat pe tanarul profesor Nick impreuna cu sotia sa. In acest context, Martha si George incep un joc crud si plin de ura, de natura sa scoata la iveala fetele nebanuite ale personalitatii fiecaruia dintre cei prezenti. Fie ca vor sau nu, cu totii sunt acum obligati sa se confrunte cu trairi reprimate si culpabile din propriul trecut. Un spectacol despre trairi si sentimente umane, despre trecutul si povestile de viata ale unor oameni. Durata acestuia este de aproximativ 1 ora si 50 de minute, cu pauza, iar biletele pentru acest spectacol se pot achizitiona de la Caseria de bilete a TGST la pretul de 12 lei. Spectacolul va avea traducere la casca in limba romana.

Comments

comments

About the Author