Putin, concert cu peste 100.000 de oameni pe stadion! VIDEO

Posted on mart. 18 2022 - 4:10pm by petre

 

Putin, concert cu peste 100.000 de oameni pentru a sărbători 8 ani de la anexarea Peninsulei ucrainene Crimeea
Mii de persoane s-au adunat la Moscova, vineri, pentru a sărbători anexarea Crimeei de către Rusia, informează News.ro. Stadionul Lujniki de la Moscova este ”plin ochi”, potrivit corespondentului Financial Times de afaceri în capitala rusă. Angajaţi de la stat au fost aduşi cu autobuzul pe stadion, potrivit FT.

Vladimir Putin – președintele Rusiei a susținut, vineri, un discurs așteptat de întreaga lume, după ce spus că pregătește un „anunț foarte important”. El a avut o declarație halucinantă în care a făcut referire la Sfânta Scriptură. Mesajul său a fost întrerupt pe canalele federale după o intervenție a hackerilor.

„Crimeea a trebuit să fie scoasă din starea umilitoare în care se afla, nefiind parte a Federației Ruse, a spus Putin.

Haideți să felicităm oamenii care stau pe pâmântul lor. Ei au meritat asta. Au avut parte de multe reînnoiri”, a spus Putin.

„Scopul operațiunii din Ucraina este salvarea oamenilor de la genocid”, a spus Vladimir Putin.

„Fiecare cuvânt din Constituția Federației Ruse este de mare importanță Putin: genocidul a fost comis împotriva Donbassului, scopul operațiunii militare ruse este să scape de el”, a mai spus președintele rus.

„Știm ce să facem în continuare, cum să facem mai departe. Cu siguranță vom implementa toate planurile”, a spus Putin.

El a spus că în opt ani Rusia „a făcut multe pentru a ridica Crimeea și Sevastopolul”.

„A fost necesar să se facă lucruri care nu sunt imediat vizibile cu ochiul liber. Sunt de natură fundamentală: alimentarea cu gaze, alimentarea cu energie, servicii comunale, refacerea rețelei de drumuri, construirea de noi drumuri, autostrăzi și poduri noi”, a spus Putin.

 

Vladimir Putin a declarat eroismul armatei ruse în timpul operațiunii din Ucraina.

Comments

comments

About the Author