Prostituție de lux în hotelurile din Timișoara – vezi ce tarife practicau fetele și cine sunt proxeneții

Posted on nov. 6 2014 - 11:55am by petre

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Timiș și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara efectuează17 percheziții pe raza județului, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în proxenetism.Fata fotel

La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, beneficiind de sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale – I.G.P.R., efectuează17 percheziții pe raza județului Timiș, la persoane bănuite de proxenetism.

De asemenea, polițiștii pun în aplicare 23 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, pentru audieri.

Din cercetările efectuate, a reieșit că, în perioada 2013 – 2014, 14 membri ai grupării (în mare parte recepționeri la hoteluri), cu vârste între 23 și 34 de ani, ar fi racolat clienții care se cazau în hoteluri de pe raza municipiului Timișoara și le-ar fi intermediat întreținerea de raporturi sexuale cu diferite persoane care practicăprostituția.

Pânăîn prezent au fost identificate 40 de tinere care și-ar fi oferit serviciile persoanelor racolate de recepționere.

Comisionul perceput de membrii grupării varia între 100 și 1000 de euro. Înurma investigațiilor, s-a stabilit căsumele de bani obținute se ridicăla aproximativ 80.000 de euro.

Încauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire și aderare la un grup infracțional organizat și proxenetism.

La activități participăși polițiști din cadrul I.P.J. Timiș, împreunăcu jandarmi.

Comments

comments

About the Author