Promoție MASIVĂ a RYANAIR! 150.000 de locuri din România la preț incredibil

Posted on Iun 28 2017 - 10:43am by petre

Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, astăzi (28 iunie) a lansat o promoție masivă pentru România – până la 20% reducere pentru peste 150,000 de locuri, disponibile pe toate rutele din București, Craiova, Oradea și Timișoara, pentru călătorii în perioada 1 iulie – 30 noiembrie, promoție care le va asigura economii și mai mari clienților români care se pregătesc de următoarea vacanță.

Aceste locuri, disponibile la tarif promoțional, pot fi rezervate începând de astăzi, până la miezul nopții, Vineri, (30 iunie), și pot fi găsite doar pe Ryanair.com/ro.
Denis Barabas, Ryanair, a declarat:
“Cu această reducere de 20% aplicată pentru mai mult de 150,000 de locuri de pe toate rutele din București, Craiova, Oradea și Timișoara, pentru călătorii în perioada iulie – noiembrie, nu a existat vreodată un timp mai potrivit în care să vă rezervați următoarea vacanță la tarif redus în Europa.
Această ofertă extraordinară este valabilă până Vineri (30 iunie), așa că invităm clienții să acceseze Ryanair.com/ro pentru rezervări”.

 

Comments

comments

About the Author