Programul de sărbători al magazinelor din Iulius Town

Posted on apr. 19 2022 - 4:29pm by petre

Pregătește-te pentru un Paște fericit la Iulius Town! Află programul special de sărbători al magazinelor

 

Timișoara, 19 aprilie 2022: Sărbătorile pascale sunt deja foarte aproape, așa că dacă vei fi gazdă și ai intrat în „avalanșa” organizării unei mese perfecte sau dacă te pregătești să mergi în vizită și ești în căutarea cadourilor, poți face cumpărături în Iulius Town până sâmbătă, la ora 18.00. Fie că urmezi noile trenduri și îți dorești să experimentezi, fie că iubești tradițiile, vei găsi tot ce ai nevoie pentru a te încadra în conceptul gândit pentru acest Paște. Brandurile te întâmpină cu noi colecții fresh, iar Iulius Town te premiază la cumpărături.

 

Pregătirea casei pentru Paște, alegerea cadourilor pentru cei dragi, dar și înnoirea garderobei sunt câteva dintre task-urile pe care cu toții le avem în această perioadă. Pregătește-te din timp anul acesta și vino în Iulius Town, unde poți face cumpărăturile în magazine, în intervalul orar 10.00 – 22.00 până vineri, 22 aprilie 2022, și între 10.00 – 18.00, sâmbătă. În aceste intervale orare, poți alege cadourile pentru cei dragi, ținuta colorată pentru masa festivă care îți va îmbunătăți și mai mult starea de spirit și bunătăți de la locațiile de food.

 

După ce ai făcut cumpărăturile, nu uita să participi la campania „Dăm viață unui nou început!”. Astfel, până pe 22 aprilie 2022, dacă faci cumpărături de minimum 300 de lei de la magazinele din mall, te așteptăm să-ți încerci norocul Roata Iepurașului, de lângă Centrul Info (parter). Poți câștiga vouchere de cumpărături, băuturi răcoritoare, sticle de vin sau iepurași de pluș. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe iuliustown.ro.

 

Tot până vineri, 22 aprilie, cei mici sunt invitați să intre în Labirintul Iepurașului, la o adevărată vânătoare de comori.

 

În prima zi de Paște, atât magazinele din Iulius Town, cât și hypermarketul Auchan vor fi închise, dar te poți bucura de plimbări în Iulius Gardens, unde primăvara și-a făcut simțită prezența și te poți relaxa la restaurantul Fenice Palas Mediterranean & Lebanese, unde ai la dispoziție o varietate de bunătăți cu specific oriental și nu numai.

 

De luni, 25 aprilie 2022, programul de funcționare va fi 10.00 – 22.00, zilnic și poate fi consultat pe iuliustown.ro sau pe pagina de Facebook Iulius Town!

Comments

comments

About the Author