Primul Social Media Summit, la Timisoara

Posted on sept. 29 2010 - 6:57pm by petre

Zeci de bloggeri, specialisti in online, dar si reprezentanti ai comunitatii regionale de business, directori de marketing, brand manageri si agentii si-au dat intalnire miercuri la Timisoara.

Aici a avut loc primul eveniment regional dedicat comunitatii online si strategiilor de marketing prin retelele de socializare Social Media Summit, organizat de Revista Biz.
Unul dintre momentele savurate de public a fost lansarea Top 50 cei mai influenti oameni din online-ul romanesc, clasament realizat in premiera in Romania de catre Revista Biz, Zelist si Kaspersky Lab. Realizarea clasamentului s-a facut tinandu-se cont de activitatea sustinuta in perioada 1 ianuarie 2009 – 1 septembrie 2010, acesta fiind determinat prin agregarea prezentei in online si masurarea indicatorilor din social media. Astfel, potrivit clasamentului, pe primele locuri in Top 30 cei mai influenti trei romani in social media se afla bloggerii Vali Petcu, Cristian China-Birta si Cristi Dorombach. In Top 10 vedete din online primii clasati sunt Cabral, Mircea Badea, Tudor Chirila si Victor Ciutacu, iar primele locuri in Topul celor mai influente 10 bloguri colective sunt www.bookblog.ro, www.moden.info si www.refresh.ro.
In plus, timisorenii prezenti la eveniment au putut sa afle cum pot sa foloseasca retele sociale in strategiile de marketing si cresterea vanzarilor, dar si care sunt platformele cheie in social media si cum pot fi folosite pentru promovare.

Comments

comments

About the Author