Primarul Robu e în război!

Posted on sept. 21 2014 - 11:38am by petre

O problemăridicatăde primarul Nicolae Robu în ultima conferințăde presăa săptămânii trecute viza, din nou, un – așa numit de primar – grup de interese nelegitime. Sigur căprimarul nu spune cu nume și prenume care este acel grup și nici cine îl reprezintă, ci face doar aluzii fine la hoteluri din zona centralăa Timișoarei.

Pentru a nu complica prea mult povestea, și așa ușor neclară, redăm integral declarația de război făcutăde primarul Robu:

In conferinta de presa de ieri, anuntam ca anumite grupuri de interese duc o campanie de alungare din Timisoara a investitorilor care le-ar putea face concurenta, respectiv de boicotare a municipalitatii in politica sa de sprijinire a investitiilor in Timisoara. Totodata, lansam un avertisment ferm acestor grupuri, sa inceteze respectiva campanie.
Ei bine, iata o prima reactie a unuia dintre aceste grupuri:
ASEARA, PE ANTENA 3, AM AVUT PARTE DE UN ATAC FURIBUND, FIIND ACUZAT CA AS DISTRUGE CLADIRILE ISTORICE ALE ORASULUI. IATA DESPRE CE ESTE VORBA, OAMENI BUNI:

Vis-a-vis de Primarie (da, tocmai acolo!), sta in paragina de ani de zile un teren si o cladire in care a functionat candva Liceul Izraelit si apoi Liceul de Arte Plastice, totul PROPRIETATE PRIVATA a Fundatiei Caritatea. Proprietarul doreste, in sfarsit, sa-si valorifice proprietatea, obtinand anularea statutului de zona protejata, lucru pe care EU IL SALUT. Auzindu-se, insa, ca acolo se va construi un super hotel, cu facilitati pt conferinte, SPA etc., un anumit grup, care are un hotel nu prea departe, a intrat in fibrilatii. Deh, fara concurenta e una -esti cel mai bun!-, cu concurenta e alta! Si-atunci, a inceput „grija” pt patrimoniul istoric. PARAGINA NU A DERANJAT PE NIMENI, IN SCHIMB PERSPECTIVA UNUI PAS INAINTE AL TIMISOAREI, CREEAZA GROAZA, IATA!

Ei bine:
EU, NICOLAE ROBU, NU MA SPERII!
EU, NICOLAE ROBU SUNT DISPUS SA INFRUNT PE ORICINE -INCLUSIV TRUSTURI MEDIA, ZIARISTI AGENTI DE INFLUENTA, INSTITUTII ALE STATULUI CORUPTE (EVIDENT: NU 100%, SLAVA DOMNULUI!) -PARCA ADUCE A MAFIA, NU VI SE PARE?!-, NIMENI NEPUTANDU-MA SANTAJA CU NIMIC, PT CA TOATA VIATA AM FOST CORECT, CINSTIT SI AM RESPECTAT LEGEA!
SI CA SA FIU SI MAI CLAR SI TOTODATA CONCIS: DACA IERI AM LANSAT UN AVERTISMENT, ASTAZI LANSEZ O DECLARATIE DE RAZBOI GRUPURILOR DE INTERESE NELEGITIME!

Comments

comments

About the Author