Primarul Capitalei Gabi Firea a venit în Timiș cu elicopterul!

Posted on Aug 8 2017 - 4:45pm by petre

Lume bună, politică și nu numai, primari de marcă, lideri de partide au luat parte sambata, la un eveniment special la Lugoj.

Potrivit colegilor de la publicatie LugojOnline.ro, a fost vorba despre la nunta de argint a omului de afaceri Gabriel Olariu și a soției saleBoldea Firea 1 Boldea Firea

Celebrarea a avut loc, spun jurnalistii lugojeni, la Pensiunea Lois din Dealul Viilor, invitati marca fiind primarul Francisc Boldea (PSD), fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, (UNPR), Ben-Oni Ardelean, deputat PNL Timis, primarul comunei Firdea, Samuel Lupulescu, primarul comunei Traian Vuia, Vasile Petruescu si altii.

Intre oaspetii speciali s-a numarat si primarul capitalei, Gabriela Firea, si sotul acesteia, primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele! Surse apropiate LugojOnline sustin ca cei doi au sosit la Lugoj, pentru acest eveniment, la bordul unui elicopter. Daniel Gabriel Olariu, managerul societatii Ausnit, Olariu si Asociatii, gestioneaza mai multe afaceri in Lugoj, intre care Parcarile de camioane cu statie de vanzarea carburantilor, restaurant, motel si spatii de servicii de pe centura municipiului. Alaturi de fratele sau, Gigel Olariu, omul de afaceri detine postul local de radio si televiziune si gestioneaza afaceri in domeniul turistic, dar si activitati in domeniul social si religios, spun jurnalistii lugijeni.

Comments

comments

About the Author