Prima intalnire privind diseminarea in cadrul proiectului “ALTERNATIVE TRACKS”

Posted on Ian 29 2015 - 9:44pm by petre

In 27 ianuarie, 2015, Dionisie Trusculescu, presedintele Asociatiei de mediere a conflictelor – MISIT l-a invitat la sediul MISIT pe colaboratorul Asociatiei, dl. Barbut Doru, avocat.Logo-tipo-Alternative-Tracks

In cadrul acestei intalniri dl. Dionisie Trusculescu, mediator in cadrul proiectului “ALTERNATIVE TRACKS – integrated approach to minors offenders and their families”, a prezentat rezultatele cercetarilor referitoare la structura sistemului de justitie juvenil, statistici si bune practici care urmeaza sa fie adunate si transferate, programe si proiecte ce au fost implementate cu succes, efectuate in prima faza a proiectului  de catre parteneri – Eughenia SCS” (coordonator) – din Italia, “ANADRASIS” – din Grecia, “HP-MOS” – din Marea Britanie, “Memoria de Records” – din Portugalia, “My World” – din Bulgaria, si “MISIT” – din Romania.

Dupa elaborarea unui Vademecum si stabilirea conditiilor si termenilor implementarii programului pilot in Bulgaria si Romania, domnului Barbut Doru ii vor fi furnizate detalii suplimentare.

Website: http://www.altracks.eu/home/

Contact:

Dl. Avocat Barbut Doru

Tel: 0746020959

E-mail: avocatbarbut@yahoo.com

Această publicaţie a fost realizată cu suportul financiar al Uniunii Europene.                                                                                                                                                                   Conţinutul acestei publicaţii este responsabilitatea exclusivă a Asociaţiei de mediere a conflictelor “MISIT” şi nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene.

Comments

comments

About the Author