Prăpăd pe litoral!

Posted on iul. 6 2021 - 7:12pm by petre

Sute de turişti au fost fugăriţi de pe nisip de vânt şi ploaie pe litoralul

 

Vremea lunii aprilie şi atmosfera de Paştele catolic

Vreme capricioasa la sfârșit de martie: Soare și ninsoare în aceeași zi

România, între ploi și ninsori timp de o săptămână.

Vremea se schimbă radical: De la temperaturi de 20 de grade, la viscol şi ger în doar 24 de ore.

E trecut de miezul zilei, dar afară pare că vine seara deja. Plouă, însă asta nu-i goneşte pe toţi de pe plajă. Abia grindina şi vântul care ridică rotocoale de nisip le cam strică planurile încăpăţânaţilor care credeau că e suficient să se adăpostească sub baldachine.

Cei mai curajoşi nu au renunţat la baie nici când turna cu găleata

Constanţa e unul din judeţele aflate sub cod portocaliu de ploi abundente, şi toată ziua soarele s-a jucat de-a v-aţi ascunselea printre nori. Dimineaţă n-a prea fost vreme de plajă şi mulţi dintre cei aflaţi în Mamaia au încercat să gasească soarele înspre sudul litoralului. Au stat minute în şir în blocaje pe şoseaua care leagă Constanţa de staţiuni. Alţii au înţeles că şi ploaia are farmecul ei, așa că au fost tineri care nu au renunţat la baie nici când turna cu găleata. Vorba ceea: dacă eşti în apă, nici ploaia nu te mai udă.

 

”Eu aş vrea o singură zi în care să fie foarte cald, să nu bată vântul şi să nu plouă. Măcar o singură zi la mare.”

Cei mai norocoşi au prins, cu chiu cu vai, vreo două ore de plajă, printre picături. Apoi a venit din nou vâjul. Meteorologii spun că abia de vineri încolo, la mare va fi o vreme numai bună de plajă.

VIDEO AICI

Comments

comments

About the Author