Prânz cu produse tradiționale pentru turiști la Timișoara VIDEO

Posted on iul. 25 2018 - 4:00pm by petre

Societatea de Piețe din Timișoara, în colaborare cu o firmă de turism din Germania, a conceput un program pilot pentru promovarea turismului local, intitulat “prânz turistic” cu produse tradiționale.

Potrivit președintelui Consiliului de Adninistrație al SC Piețe SA, Ionuț Nasleu, proiectul a fost iniţiat din dorinţa de implicare mai activă a societății în viaţa comunităţii, în temeiul responsabilităţii sociale. Totodată, noul proiect este destinat diversificării activităţii Societății Pieţe S.A., promovării şi susţinerii producătorilor autohtoni și, evident, promovării turismului.

Primul grup de turiști din Germania care a beneficiat de prânzul turistic a fost așteptat, miercuri, pe terasa Pieței Iosefin, de către conducerea SC Piețe SA cu un program special de muzică și dansuri populare din Banat și cu câte un platou cu bunătăți: suncă, slăninuță, cârnați proaspeți, brânză, roșii, ardei, ceapă roșie. Nici răchia de casă nu a lipsit.Iosefin 1_110 Iosefin 1_111 Iosefin 1_112 Iosefin 1_113 Iosefin

La eveniment a fost prezent și primarul Timișoarei, care le-a urat oaspeților din Germania un bun venit la Timișoara.

Comments

comments

About the Author