Povestea poșetei pierdute și a jandarmilor salvatori

Posted on feb. 6 2015 - 12:28pm by petre

Miercuri, 5 februarie a.c., un echipaj al Grupării de Jandarmi Mobile din Timișoara care se afla în serviciu în zona bv. Regele Carol I din municipiul Timișoara, a observat o femeie care făcea semne disperate cu mâinile.

Oprindu-se săvadădespre ce e vorba, femeia în vârstăde 52 de ani, le-a spus agitată, jandarmilor, cănu mai are poșeta pe care a lăsat-o pe o bancă, din stația de tramvai, în timp ce ajuta o femeie în vârstăsăurce în tramvai. Acest tramvai a plecat, și poșeta odatăcu el.

Lămurindu-se repede cu ce au de-a face, jandarmii i-au cerut numărul telefonului care se afla în poșeta cu pricina, au sunat, iar o persoana de sex feminin a răspuns dupăcâteva momente, spunând căa văzut poșeta fărăstăpânăsi s-a gândit săo preda organelor competente. Discutând cu aceasta, jandarmii au convins-o pe tînărăsăpredea poșeta, astfel căaceștia au condus-o pe E.M în stația RATT din Piața 700, unde, fericită, E.M. și-a recuperat poșeta în care avea toate actele, carduri și o sumăde bani, cu care venise din Caraș – Severin. Femeia le-a mulțumit atât jandarmilor cât și tinerei care i-a înapoiat poșeta.

Comments

comments

About the Author