Ponta a invatat de la Basescu: promite ca se retrage din politica

Posted on apr. 4 2014 - 4:26pm by petre

Premierul Victor Ponta scrie pe Facebook, căîn noiembrie, dupăcâștigarea „ultimei bătălii”, își dorește sălase locul în politicăaltora, „mai tineri”, iar el sărecupereze din timpul pe care în ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei și celorlalte părți bune și frumoase din viața sa.

„Înurmăcu exact 13 ani, pe 4 aprilie 2001, Premierul Adrian Năstase m-a numit în funcția de Șef al Corpului de Control al Guvernului! Și atunci m-am gândit cu regret, dar și cu mândrie, la cariera mea anterioarăde magistrat, dar așa am crezut căpot săfac mai mult din ce mi-am propus în viață. Am încercat în toatăaceastăperioadăsăfolosesc pozițiile publice ocupate (secretar de stat, ministru, deputat, Prim-Ministru) pentru a schimba în bine țara în care eu și familia mea ne-am născut și în care o sătrăim tot timpul, cu bune și cu rele. Cred căacest an este cel mai greu dintre toți anii de pânăacum (plin de abuzuri, persecuții politice, calomnii, nedreptăți, trădari și dezamăgiri) – dar și miza sa este enormă!”, scrie Ponta, în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

El continuăspunând că”trebuie săpunem capăt tranziției de la societatea comunistă(cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o țarăeuropeană, cu oameni mai liniștiți și mai demni, guvernați de valori și obiective comune, nu de frica de mascați și de linșajul public din partea unor jurnaliști fascisto-comunistoizi! „.

„Înnoiembrie, dupăce câștigăm aceastăultimăși vitalăbătălie, măvoi putea declara mulțumit de ce am realizat! Și atunci îmi doresc sălas locul în politicăaltora, mai tineri și mai puțin marcați de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun sărecuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei și celorlalte părți bune și frumoase din viața mea”, încheie Ponta acest mesaj, citat de Mediafax.

Comments

comments

About the Author