Politistii de frontiera au confiscat tigari de contrabanda in valoare de aproximativ 20.000 lei intr-o singura saptamana

Posted on sept. 28 2010 - 11:40am by petre

In cursul saptamanii trecute, politistii de frontiera timiseni au confiscat aproape 6.500 de pachete de tigari si au intocmit doua lucrari penale, in urma controalelor efectuate pe drumurile din judet.

Cea mai insemnata parte a capturilor a avut loc duminica, atunci cand ofiteri din cadrul I.J.P.F. Timis au ridicat, din masina unui singur cetatean, peste 5.000 de pachete de tigari. Captura depaseste 10.000 de lei, ducand astfel la peste 16.500 de lei valoarea totala a tigarilor confiscate de politistii de frontiera timiseni doar pe comunicatii, in cursul saptamanii trecute.
Tot in cursul saptamanii trecute, noua timisoreni si un sarb au fost depistati de politistii de frontiera timiseni, in zona localitatii Foeni, transportand ilicit o cantitate totala de aproape 1.200 de tigari cu timbru sarbesc. In valoare de circa 5.000 de lei, tigarile au fost confiscate de lucratori ai Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale Timisoara, care au si aplicat sanctiuni contraventionale constand in avertismente si amenzi in valoare totala de 70.000 de lei.
De asemenea, doua autoturisme au fost retinute ca masura asiguratorie, pana la plata amenzilor.

Comments

comments

About the Author