Polițiști bătuți de o mulțime furioasă în România – cinci au ajuns la spital – Poliția a tras focuri de armă VIDEO

Posted on iul. 13 2022 - 11:44am by petre

Cinci poliţişti au fost bătuţi în timpul unei înmormântari, la Targoviște. Cei cinci au ajuns la spital.

Scenele ireale s-au petrecut la înmormântarea unei fetiţei de 13 ani din Târgovişte care a fost accidentată pe trecerea pentru pietoni.

sursa video: Sindicatul Europol

Cei cinci poliţişti au fost bătuţi după ce apropiaţii fetei au răbufnit pentru că agenţii le-au interzis să treacă cu cortegiul funerar pe la poarta şoferului cercetat pentru moartea acesteia.

Totul a pornit în urmă cu câteva seri când fata de 13 ani a fost accidentată mortal de maşina condusă de tânărul de 23 de ani, chiar pe trecerea pentru pietoni. Marți, familia, prietenii şi cunoscuţii au condus-o pe Gabi pe ultimul drum.

La un moment dat au vrut să ajungă cu cortegiul funerar pe la poarta şoferului cercetat. Poliţiştii au încercat să le explice să nu meargă pe acolo pentru a evita orice scandal, însă, lucrurile au scăpat de sub control.

Agent Ana Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: ”Poliţiştii din cadrul IPJ Dâmboviţa, împreună cu jandarmii au intervenit pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, moment în care forţele de ordine ar fi fost agresate.”

Unii dintre agenţii aflaţi în misiune sunt loviţi cu pumnii și picioarele şi fugăriţi. Cinci dintre ei au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Polițiștii au ajuns la spital
Poliţiştii agresaţi au fost transportaţi cu ambulanţele la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte, unde sunt investigaţi şi primesc îngrijiri medicale. Între timp, la sediul poliției au fost conduși mai mulți suspecți care sunt audiați.

 

 

 

 

Comments

comments

About the Author