Polițistă, împușcată în cap! Femeia avea doar 28 de ani

Posted on dec. 31 2021 - 1:47pm by petre

Scene șocante petrecute la Brașov! O tânără în vârstă de 28 de ani a fost găsită împuşcată în cap, în noaptea de joi spre vineri, într-un bloc din Braşov.

La câteva ore după petrecerea cumplitei tragedii, mama polițistei de 28 de ani care a fost gasită împușcată în cap într-un bloc din Brașov susține că scrisul de pe biletul de audio nu ar fi al tinerei.

Femeia era căsătorită de trei luni, tot cu un polițist.

A fost încadrată în Poliție la data de 01.07.2016, cu gradul de agent de poliție și repartizată la IPJ Brașov, fiind numită în funcția de ajutor șef post la Postul de Poliție Comunala Bod.

În perioada 2019 -2021 și-a desfășurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane, linia de muncă secretariat, documente clasificate și arhivă.

 

La data de 01.03.2021, în urma concursului susținut, a fost trecută în corpul ofițerilor de politie, cu gradul profesional de subinspector de politie și numită în funcția de ofiter la Biroul de Analiza și Prevenire a Criminalității.

Ultima testarea psihologica a fost efectuata în luna ianuarie 2021.

Tânăra, despre care autorităţile prezente la faţa locului au precizat că ar fi avut vârsta de 28 de ani, a fost găsită împuşcată în cap.

Totul a ieşit la iveală în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112

Comments

comments

About the Author