Polițist local, lovit intenționat cu mașina de un șofer

Posted on feb. 8 2023 - 1:29pm by petre

Serviciului Circulație Rutieră, aflați în serviciul astăzi, în jurul orei 10.30, în zona pietonală, a fost accidentat de un bărbat care se afla cu autoturismul parcat neregulamentar pe strada Palanca.

Pentru a fi identificat, acesta a fost interpelat de o patrula de polițiști locali, dar nu a stat pe gânduri, a făcut manevre și derapaje la volan pentru a-i intimida pe agenți, după care s-a urcat la volanul autoturismului marca Audi și a demarat, lovindu-l direct pe polițistul local aflat în teren.

Colegul nostru a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal pentru investigații, fiind rănit la picioare. Individul a fugit, dar polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenție Rapidă au trecut imediat la căutarea acestuia, fiind depistat într-un imobil de pe strada Herculane.

Cel în cauză a fost identificat în persoana lui Ș.M., de 39 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Acesta era însoțit în mașină de o femeie de 30 de ani. Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Biroul Rutier din cadrul IPJ Timiș, în vederea continuării cercetărilor.

Comments

comments

About the Author