Poliția maghiară, exasperată de românii care iși uită copiii sau soțiile în parcările de pe autostrăzile din Ungaria

Posted on Feb 26 2018 - 7:25pm by petre

Deja se înmulțesc cazurile în care familii de români care tranzitează Ungaria își uită fie copii, fie soțiile, în parcările de pe autostrăzile din țara vecină.

Într-un caz de acum doi ani CITESTE AICI , o fetita de 8 ani din Romania a fost „uitata” de parintii ei cand au oprit masina intr-un loc de popas, pe marginea autostrazii M7 din Ungaria. S-au intors din drum după prima ieșire de pe autostradă, dar copilul disparuse.

Au alertat politia maghiara, care a luat legatura si cu politia romana. Insa copila, adusa de o alta familie, a ajuns teafara si nevatmata tocmai la Trieste, in Italia.autostrada M5

Politia italiana i-a instiintat pe parinti sa vina sa-si recupereze copilul.

Un alt incident a avut recent loc, în 20 februarie 2018, în jurul orei 11.30, când a fost solicitată intervenția Poliției din localitatea Somogy, în legătură cu o femeie din România uitată pe autostradă. Ea le-a spus polițiștilor care au venit să o ia că a fost uitată de familie într-o parcare, fără telefon, bani sau documente.

Astfel, soțul a plecat fără să își dea seama că femeia nu se află în mașină, informează publicația Delmagyar.hu. Agenția de presă MTI relatează că el a condus 300 de kilometri fără să realizeze că soția sa nu este în autoturism.Unguri Autostrada Romani

Într-un comunicat de presă, poliția a precizat că familia se îndrepta către Italia, iar când soțul a oprit mașina într-o parcare, nu și-a dat seama că femeia se dusese la toaletă. Astfel, acesta a plecat din nou la drum crezând că ea doarme pe bancheta din spate.

După aproximativ 300 de kilometri, a ajuns în localitatea Balatonkeresztúr și, descoperind ce a făcut, a cerut ajutor poliției. Între timp, femeia fusese dusă la Poliția din Fonyod, iar Ambasada României în Ungaria fusese informată cu privire la incident.

 

sursa: ProTv

Comments

comments

About the Author