Ploaie de rachete peste Ucraina – Putin le cere ucrainienilor să întoarcă armele și să dea jos guvernul

Posted on feb. 25 2022 - 7:33pm by petre

UPDATE 18:30 – O parte dintre cele aproximativ 200 de rachete lansate de armata rusă în timpul invaziei din Ucraina „au afectat zonele rezidențiale civile”, potrivit un înalto ficial american citat de CNN.

Rachetele lansate de ruși au fost atât balistice cât și de croazieră, a spus oficialul. Acesta a precizat că rachetele au fost lansate de la sol, dar și din aer.

„În acest moment, nu pot spune câte victime sunt și nici dacă acele zone rezidențiale civile au fost vizate în mod intenționat. Tot ce vă pot spune este că am văzut că au fost afectate de unele dintre aceste rachete”, a precizat oficialul american.

UPDATE 17:53 – Putin cere armatei ucrainene „să preia puterea” la Kiev: „Nu le permiteţi neonaziştilor să vă folosească copiii, soţiile şi bătrânii ca scuturi umane”.

El le-a cerut ucrainenilor să dea jos Guvernul, potrivit BBC. „Ne va fi mai ușor, dacă preluați puterea”, a spus Putin într-un limbaj extrem de dur.

 

El a calificat conducerea Ucrainei drept: teroriști, drogați și neonaziști. Acest termen este folosit în mod regulat de președintele Putin pentru a descrie guvernul ucrainean.

UPDATE ora 17:45 – Civilii ucraineni primesc arme direct din camioane

Comments

comments

About the Author