Peste 2.500 de saci de gunoi adunati la Sag si Padurea Verde GALERIE FOTO

Posted on sept. 25 2010 - 2:24pm by petre

Peste 2.500 de voluntari timiseni au iesit in aceasta dimineata pentru a curata judetul de gunoaie. Actiunea s-a desfasurat in cadrul campaniei nationale Let’s do it, Romania!, desfasurata simultan in 39 de judete din tara. In judetul Timis, voluntarii s-au luptat cu nu mai putin de 542 de mormane de gunoi de pe raza a 65 de localitati.

Cei mai multi voluntari au fost mobilizati la Sag, loc preferat de timisorenii ce cauta relaxare la iarba verde. Aici au fost repartizate grupurile de jandarmi, persoane private de libertate, companii, ONG-uri, elevi si simpli cetateni. Pana la ora pranzului, cei aproape 500 de voluntari au adunat peste 1000 de saci cu gunoi de pe malurile Timisului, dar si de pe marginea drumului si din camp.
Dupa Sag, locatia unde au fost implicati cei mai multi voluntari este Padurea Verde. Doar in zona Gradinii Zoologice, au fost pe teren 540 de voluntari, dintre care foarte multi copii. Inca de dimineata, din parcarea Iulius Mall, au fost transportati cu autobuzele RATT spre padure elevi din 5 licee si 3 scoli timisorene. Pana la ora 12, acestia au colectat 510 saci de deseuri, dintre care 114 au fost umpluti cu peturi. In cealalta zona a Padurii Verzi, dinspre Dumbravita, au fost adunati 700 de saci, de catre cei 200 de voluntari.

{becssg}letsdoit{/becssg}

Aici, inca de la ora 8 dimineata, alaturi de echipele implicate a fost prezent si viceprimarul Dumbravitei, Victor Malac, care i-a sustinut pe voluntari cu utilaje ale primariei pentru strangerea sacilor cu gunoaie.
Pana la ora pranzului, la nivelul intregului judet s-au numarat peste 3000 de saci. Iar numaratoarea sacilor colectati inca continua.

Comments

comments

About the Author