Peste 1300 de câini de rasă vor participa în weekend la expoziții canine organizate la Timișoara

Posted on Mai 5 2017 - 1:04pm by petre

Asociaţia Chinologică Română a judeţului Timiş organizează în 6 şi 7 mai, la Arena Aqua Sport din Timișoara, mai multe expoziţii canine de frumuseţe.

La expozițiile chinologice internaţionale vor partcipa peste 1.300 de câini, 641 de câini sunt înscrişi în prima zi, în cadrul expoziţiei CACIB, iar la cluburile de specialitate alte câteva zeci. A doua zi sunt înscriși 631 de căței.

Evenimentul se bucură de participare internaţională, fiind prezente exponate canine din numeroase ţări iar corpul de arbitri este alcătuit din specialişti din Statele Unite ale Americii, Polonia, Portugalia, Serbia, Cipru şi România.Expo Canis

În premieră pentru astfel de expoziţii, cele două evenimente Best in Show vor fi transmise în sistem live streaming, pe internet, transmisiunea în direct va începe de la ora 15. vizionarea va fi disponibilă pe pagina de internet a Asociaţiei, la adresa www.achr-tm.ro.

Preţul unui bilet de intrare la eveniment va fi de zece lei, persoanele cu handicap, pensionarii şi copiii beneficiind de intrare gratuită.

Comments

comments

About the Author