Peste 1.000 de locuinte ANL pentru timisoreni

Posted on sept. 24 2010 - 1:25pm by petre

Ministrul Apararii Nationale Gabriel Oprea sustine construirea de noi locuinte prin programul ANL la Timisoara. Peste 1.000 de locuinte se vor ridica pentru tineri in orasul de pe Bega, de indata ce Guvernul aproba noul proiect propus de Oprea.

Pentru acestea, ministrul pune la dispozitia primarului Gheorghe Ciuhandu doua terenuri ale armatei, unul langa Facultatea de Agronomie si altul in Calea Girocului, langa unitatea militara.
Aveti cuvantul meu ca in urmatoarea sedinta de guvern intra proiectul. Terenul este pus la dispozitia administratiei locale. Concret, pe acest teren se pot construi in urma simularii aproximativ 1.000 de locuinte, armata va primi aproximativ 300. Mai este o singura modificare pe care domnul primar o va face in viitoarea sedinta a Consiliului Local. Avem in momentul de fata 30 de astfel de proiecte, avem in Arad, in Lugoj si in alte localitati, a declarat Gabriel Oprea in cadrul unei intalniri ce a avut loc vineri cu primarul Gheorghe Ciuhandu.
Potrivit acestuia din urma, este vorba despre sapte hectare de teren din care, conform calculelor celor din primarie, ar trebui sa iasa peste 1.000 de locuinte. Noi am iscalit protocolul cu ministerul, am scos hotarare de consiliu, ne-au spus sa o mai completam. Acum problema se afla la hotararea de guvern. Deci eu concep ca nu incepe treaba asta inainte de anul viitor, ne-a marturisit edilul-sef.

Comments

comments

About the Author