Pericol pe șosea la Timișoara – un șofer kamikaze cu alcoolemie uriașă

Posted on feb. 27 2024 - 5:19pm by petre

La data de 27 februarie a.c., polițiștii timișoreni au fost sesizați prin apel 112, de către un participant la trafic cu privire la faptul că pe strada Avram Imbroane ar fi observat un conducător auto care s-ar fi deplasat pe contrasens, circulând haotic.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș împreună cu cei ai Secției 5 Timișoara au reușit depistarea autoturismului pe strada Frigului intersecție cu strada Albinelor, la volanul căruia a fost indentificat un bărbat, în vârstă de 54 de ani.

În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de *2,36 mg/l* alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au mai stabilit faptul că până la momentul depistării, acesta a provocat un accident rutier soldat doar cu pagube materiale pe strada Aristide Demetriade.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii _de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice._

_Atitudinea proactivă și reacția imediată a cetățenilor de a sesiza abateri din trafic ajută de multe ori, la prevenirea unor adevărate tragedii pe drumurile publice._

Mulțumim participantului la trafic care a luat atitudine și a sesizat situația prezentată.

Comments

comments

About the Author