Parlamentarii timiseni, cei mai eficienti la Bucuresti

Posted on sept. 9 2010 - 1:51pm by petre

Senatorii si deputatii timiseni se lauda cu disciplina si cu eficienta de care dau dovada in Parlamentul Romaniei.

Senatorul Partidului Democrat Liberal, Gheorghe David, ne-a marturisit ca grupul de parlamentari de Timis este considerat unul dintre cele mai active grupuri de parlamentari. Pot spune, vizavi de colegii mei de Timis, suntem considerati ca unul dintre cele mai active, cele mai disciplinate si cele mai eficiente grupuri de parlamentari. Chiar asa este, cand este vorba de Timis. Acum nu vorbesc de eficienta altora, dar la noi e altceva, la lucrurile importante intotdeauna am gasit sa ne sustinem, ne-a declarat senatorul PDL.
Cat despre proiectele cu privire la judetul Timis, Gheorghe David ne-a povestit ca prioritar in acest moment este bugetul pe anul viitor. Eu acum fac o analiza, sa vad ce ar fi necesar, ce putem sustine pentru bugetul de anul viitor, la unitati scolare, la obiective importante pentru Timisoara si Timis. Atunci cand se creioneaza bugetul este foarte important daca putem introduce deja unele obiective la ministere. Partea a doua este cand depunem amendamenteler, pentru ca atunci foarte greu se mai obtine ceva. Numarul unu este ca lucrarile incepute sa aiba finantare si pentru anul viitor, a mai spus parlamentarul.

Cum colaboreaza parlamentarii cu Primaria Timisoara?

La aceasta intrebare a raspuns tot senatorul Gheorghe David: Colaborarea tine de persoana, nu are legatura cu politica. Aici pot sa vorbesc in numele meu. De exemplu, pentru scoala din Shakespeare am reusit sa alocam un miliard de lei vechi pentru renovari, iar cei din Primarie au pus si ei aproape un miliard impreuna. Am reusit sa le fac rost si la gradinite de fonduri si a mai venit si primaria. Cred ca este o relatie corecta si este normala. Nu are importanta ca primarul e dintr-un partid politic si eu din altul, a conchis parlamentarul de Timis.
Roxana Deaconescu

Comments

comments

About the Author