Panică la școală! Părinții au asaltat școala să își ia copiii acasă

Posted on sept. 29 2020 - 11:10am by petre

A fost panică luni la școala din Murgeni, unde mai mulți părinți s-au dus să-și ia copiii acasă, după apariția zvonului că aceștia sunt testați și vaccinați împotriva Covid-19. Totul a pornit de la scuza inventată de un elev care a fost prins chiulind.

Revoltați, părinții au luat cu asalt școala, în timp ce elevii părăseau în fugă sălile de clasă, tot haosul fiind filmat și transmis în direct pe Facebook, scrie Vremea Nouă.

„Uitati, în direct, a făcut anti-COVID fără să știe familia copilului. Vă rugăm frumos să dați distribuire. Uitați ce este aici, lume. Au speriat copiii!

Totul a pornit de la un elev care a chiulit

Incidentul s-a încheiat abia după sosirea poliției, în timp ce Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar Județean au transmis că la școala din Murgeni nu a avut loc niciun fel de acțiune medicală.

În cele din urmă, s-a aflat că totul a pornit de la un elev care a chiulit și, pentru a ieși basma curată în fața părinților, a spus că a fugit pentru că la școală erau testați și vaccinați împotriva Covid-19.

Speriați că sunt vaccinați fără știrea lor (deși nu există un vaccin împotriva Covid-19), părinții au fugit la școală să-și ia copiii acasă și au creat un haos pentru care care a fost nevoie de intervenția poliției.

Comments

comments

About the Author