PANICĂ la Londra! Două stații de metrou închise – focuri de armă LIVE VIDEO

Posted on Noi 24 2017 - 8:09pm by petre

Două staţii de metrou au fost închise în Londra în urma incidentului de securitate produs vineri după-amiază, anunţă Poliţia metropolitană.

Cel puţin o persoană a fost rănită în urma incidentului de securitate produs vineri după-amiază în centrul Londrei, anunţă autorităţile britanice.

„Până în acest moment, am primit informaţii despre o femeie care a suferit răni uşoare în momentul părăsirii Staţiei de metrou Oxford Circus. Nu există alte victime semnalate”, a transmis Poliţia britanică a Transporturilor.

„Am fost solicitaţi la ora 16.43 (18.43, ora României) pentru incident produs în Staţia de metrou Oxford Circus. Au intervenit trei vehicule de pompieri, iar 15 alte vehicule sunt disponibile în zonă. Vă rugăm să evitaţi zona”, a precizat instituţia.

UPDATE 19:26 Poliţie: Incidentul din centrul Londrei probabil este de tip „terorist”

Autorităţile britanice suspectează că incidentul de securitate produs în centrul Londrei este de tip „terorist”, anunţă Poliţia metropolitană britanică.

„Poliţia a intervenit pornind de la premisa că este un incident terorist. Agenţi înarmaţi sunt la locul incidentului şi colaborează cu Poliţia transporturilor”, a transmis Scotland Yard, fără a oferi detalii.

„Poliţia a fost solicitată la ora 16.38 (18.38, ora României) după ce au fost semnalate focuri de armă în zona Străzii Oxford şi staţiei de metrou Oxford Circus”, a confirmat Poliţia din districtul Westminster, situat în centrul Londrei.

Comments

comments

About the Author