Orban, atac fără precedent la USR Plus: „nu i-am văzut la Ziua Drapelului, nu i-am văzut jurând pe Biblie”

Posted on iul. 4 2021 - 2:32pm by petre

 

Liderul PNL Ludovic Orban a lansat, duminică, un atac fără precedent la adresa USR Plus. Aflat la Bacău, pentru alegeril dinn organizația locală, liderul PNL a afirmat despre aliații de guvernare că „parcă nu s-ar fi născut aici”, sugerând că n-ar respecta tradițiile și credința.

„Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici. Nu i-am văzut la Ziua Drapelului Naţional, nu i-am văzut la momente esenţiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol la naţiunii române ca să nu spun că i-am văzut jurând pe Biblie şi nu i-am văzut făcând crucea. Noi suntem altfel. Noi suntem un partid care este născut din fibra poporului român, partid care ţine de cont de toată matricea componentă a personalităţii României, noi trebuie să fim partidul care are forţa şi capacitatea de a apăra fiecare român indiferent unde este el, că este în România sau trăieşte în orice ţară din Europa sau din lume”, a transmis Orban, prezent la alegerile din cadrul organizaţiei judeţene PNL Bacău, citat de News.ro.

Liderul PNL, aflat în luptă directă cu premierul Florin Cîțu, pentru șefia partidului, a lansat atacurile la adresa USR Plus în condițiile în care presa a vehiculat scenariul că aripa Cîțu ar avea sprjinul partidului condus de Dan Barna și Dacian Cioloș.

Comments

comments

About the Author