Văprezentăm câteva oferte ale unor restaurante timișorene pentru petrecerea de Revelion 2014 cu precizarea cădatele de mai jos sunt preluate din ofertele unităților respective și nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele modificări ale acestora.
Revelion 2014 Restaurant Neon Timișoara
I. Gustare rece
Piftie de curcan Rol de castravete cu cremăde brânză
Vol-au-vent cu gorgonzola și migdală
Steluțe de foetaj cu prosciutto și cremăde avocado
Bulete de cașcaval cu sos tartar în coșulețe
Roșii cu mozzarella gratinate
Cârnați picanți de casă
Măsline
II. Gustare caldă
Șalău (sau păstrăv) umplut cu legume la cuptor
Cartofi natur și sos de unt cu lămâie.
III. SĂƒrmăluțe
cu mămăliguță,bacon ,smântâna și ardei iute
IV. Fel de bază
Rulouri din piept de curcan învelit în bacon
Fripturăde porc la cuptor cu sos brun , hribi și ghebe
Cartofi crocanți la cuptor,broccoli și morcovi
Castraveți și gogoșari murați
V. Desert
Tiramisu cu fructe de pădure
Platouri cu fructe
VI. Bar la liber
Whiskey Jim Beam
Cinzano alb și roșu
Cocktail-Vodcăcu suc de portocale
Vodcăcu suc de mere verzi
Gin tonic
Bere Ursus cu și fărăalcool
Vin Jidvei alb și roșu
Șampanie la trecerea dintre ani
Suc Cola și Fanta
Suc de portocale
Apăplatăși minerală
Cafea espresso
SĂƒrățele, alune
VII. MuzicăDJ, program artistic de dans
PREÅ¢ 240 lei/persoană
———————————————–
Revelion 2014 la Hotel-Restaurant Strelitia!
Petreceti noaptea dintre ani la Hotel-Restaurant Strelitia
impreuna cu Mona-Lisa & Radu Sufan si formatia
• muzica populara, muzica de petrecere si muzica usoara (DJ) •
Numai 180 lei.                                Surprize muzicale si de divertisment!!!
MENIU
Cocktail de creveti pe avocado
Tarta cu salata boeuf
Mousse de foie gras pe portocala
Piftie traditionala de curcan
Crizantema de ceapa rosie cu icre
Rulada somon si rucola
Chiftelute speciale de crap
Bulgarasi de branza multicolori
Prosciutto
Rulada de sunca cu branza fina si cirese confiate
Masline umplute
Pastrav in fulgi de migdale acompaniat de
buchetiera de legume (conopida, broccoli, morcovi baby, sparanghel)
Evantai din piept de curcan cu sos de afine
Creasta de cotlet marinat
Bule de cartofi pe plapumioara de spanac
Tortul „Dragostei 2014” (ciocolata si fructe de padure)
BAUTURI
Whisky – 100 ml/persoana
Campari Orange – 250 ml/persoana sau
Lichior Angelli de ciocolata – 100 ml/persoana
Bere Beck’s – 2 sticle/persoana
Sampanie – 1 sticle/4 persoane
Cafea – 2 bucati/persoana
OPEN BAR (la discretie):
Palinca
Vin rosu demisec Cabernet de Recas
Vin alb demisec Feteasca de Recas
Suc gama Cola
Apa minerala/plata
———————————————————
————————————————————————————————
Meniu revelion 2014 la Restaurant Royal
VA INTAMPINAM CU UN COCKTAIL APEROL SPRITZ
GUSTARE RECE
Piftie de curcan
Rulada florentina
Masline negre, verzi
Salata de beuf pe pat de radichio
Mix salamuri italiene
Rosie umpluta cu branza si marar
Cale de cascaval avumat cu mantie de mac
Prosciutto crudo
Oua umplute
GUSTARE CALDA
Somon cu sos de portocale
Garnitura de broccoli gratinati si cartofi aurii
FEL DE BAZA
Friptura asortata ( vitel la tava, cotlet de porc la tava)
Cartofi frantuzesti
Muraturi asortate
PURCEI LA PROTAP SI CURCANI LA ROTISOR CU HREAN SI SMANTANA
SARMALE CU MAMALIGUTA, COSTITA SI SMANTANA SI ARDEI IUTE
CIORBA ACRISOARA CU SAMNTANA SI ARDEI IUTE
DESERT
BUFET DE FRUCTE
BUFET „PRAJITURI DE CASA SI TORT SURPRIZA”
BAR
APA PLATA SI MINERALA
SUCURI GAMA COCA – COLA SI CAPPY
CAFE (ESPRESSO, LATTE MACCHIATO , CAPPUCCINO)
BERE
VIN ALB SI ROSU VIP „CRAMELE RECAS”
PROGRAM ARTISTIC
DJ Edy
Spectacol surpriza
Pret: 250 lei
——————————————–
Revelion Arta Hotel
Aperitiv
-Â Â Â Â Â Â Â Â Rulada de porc Florentin
-Â Â Â Â Â Â Â Â Rulada speciala de puiFireworks arta hotel
-Â Â Â Â Â Â Â Â Rulada de ton
-Â Â Â Â Â Â Â Â Rulada de cascaval cu fructe
-Â Â Â Â Â Â Â Â Pere cu gorgonzolla
-Â Â Â Â Â Â Â Â Ciupercute umplute cu ragoo
-        Barcute din vinete si zacusca
-Â Â Â Â Â Â Â Â Frigarui rosii cu mozzarela
-Â Â Â Â Â Â Â Â Minisnitele de pui
-Â Â Â Â Â Â Â Â Pat de castraveti cu pasta de sunca
-Â Â Â Â Â Â Â Â Rafaello din branza dulce
-Â Â Â Â Â Â Â Â Mozaic de masline
Gustare calda
-Â Â Â Â Â Â Â Â Salau gratinat cu rosii si mozzarela, orez cu legume si sos de lamaie
-Â Â Â Â Â Â Â Â Sarmalute banatene cu mamaliguta , sunculita si smantana
Felul principal
-       Rulou de curcan ″ a la chef″, muschiulet de porc impanat cu sos vanatoresc, cartofi la cuptor cu rozmarin si salata asortata
Desert
Tort , fructe.
Bauturi racoritoate – La discretie
Cola , Fanta , apa plata , apa minerala
Bauturi alcoolice
-Vin alb/ rosu- La discretie
-Tuica- La discretie
-Bere-La discretie
-Whisky / persoana – 100 mlartificii hotel arta timisoara
-Whisky cream / persoana – 100 ml
Bauturi de la bar ( contra cost)
-Vodka orange
-Campari orange
-Martini alb
-Whisky
-Red-bull
Divertisment
Sala Viena :Â Mihaela Pasca, Carmen Popovici si formatia, invitat special Keba Band
Sala Berlin:Â Keba Band , invitat Carmen Popovici, Mihaela Pasca
Distractie , joc si voie buna , incununate cu multe surprize !
—————————————————-
——————————————————————————————–
Revelion Valery
MENIU REVELION 2014
GUSTARE SPECIALA DE ANUL NOU
– aspic de curcan, foietaj umplut cu crema de ton si crevete cu susan negru, andive cu crema de branza si chivas, rulada gorgonzola cu struguri,  piersici cu salata franceza, terina de ficat cu pui, papiote de porc, rosie cu mozzarella si seminte de pin, rulada de curcan cu legume, karageorgeva.
DIN APE LIMPEZI:
– salau in crusta de paine aromatizat cu sos de parmezan si buchet de legume
SUNT PREGATITE DUPA POFTA FIECARUIA
– sarmalute traditionale in foi de varza cu mamaliguta, bacon, smantina, ardei iute
LA ORA 00 APARE SI SAMPANIA CA AM TRECUT IN NOUL AN CU CHEF
FESTINUL NOULUI AN:
– steak de curcan cu risotto, unt si parmezan cu cocktail de ciuperci si dovleac
– cotlet de porc cu ierburi aromate, cartofi parizieni
DESERT:
– tort festiv
PACHET OPEN BAR
– cafea Lavazza, cafea fara cofeina, capuccino, apa plata, apa minerala, coca-cola, sprite, cappy de portocale, Whiskey BALLANTINE’S, Campari orange, Gin tonic, Vodka orange, whiskey cream, Martini bianco, Martini Rossso
VIN DE RECAS:
RIESLING ITALIAN alb sec
SCHWABEN FETEASCA REGALA alb demisec
SCHWABEN MUSCAT OTTONEL alb demidulce
CABERNET SAUVIGNON rosu sec
SCHWABEN MERLOT rosu demisec
SCHWABEN PINOT
BERE:
– Ursus
– Stella Artois
– Stella Artois fara alcool
Ne vom bucura si de un program de exceptie alaturi de renumita interpreta MIHAELA PETROVICI si formatia sa.
Bineinteles ca vom avea si Dj-ul care ne va tine in picioare toata noaptea cu tot felul de cover-uri, asa ca va garantam o petrecere de neuitat!
PRETUL MENIULUI ESTE DE 270 LEI/PERS.
Va asteptam cu drag, sa petrecem impreuna revelionul, la una din locatiile noastre:
VALERY ARADULUI – capacitate sala 400 locuri (Calea Aradului-sens Giratoriu)
VALERY MOSNITA – capacitate sala 250 locuri (Intrare Mosnita nr. 861)
Salon-restaurant VALERY – capacitate 60 locuri (intrare Mosnita nr.861)
Petrecerea de pe 31 decembrie la VALERY LIDIA va fi cu DJ CAIUS, care va crea o atmosfera incendiara si pretul meniului este de 220 lei.
—————————————————–
————————————————————————————–
Revelion Hotel Arizona
Revelion Sala Mare:
Aperitiv:
Roll sunca Praga, Muschiulet file, Floricele de cabanos, Chiftelute, Ardei umplut cu branza liptauer, Cascaval, Salam sasesc, Rosie umpluta, Masline, Minisnitele de pui, Peste marinat, tartina cu salata de icre
Sarmalute cu mamaliguta si smantana
Friptura de porc la tava, Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci, Cartofi la cuptor cu rozmarin, salata de muraturi (castraveti, gogonele, ardei umplut cu varza, conopida)
Prajituri asortate, Fructe, Saleuri
Bauturi (la discretie):
Bere Ursus, Tuica, Vin Feteasca Regala, Vin rosu, Whiskey Ballantines, Angelli cherry, Apa plata/minerala, Sucuri gama Coca Cola, Cafea, Sampanie
Programul artistic:
Formatia Luta si Iancu Popovici
Solisti: Septimiu Onea, Anicuta Popovici, Iustina Span.
Dansatori: Ansamblul Ghiocelul Giroc
DJ
Pret: 180 lei / pers
Informatii si rezervari la 0755.149.849
———————————————–
 Revelion 2014 Restaurant Nora
SURPRIZE DE INCEPUT
Vol a vent cu pasta icre tarama
Tartina cu icre de Manciuria
Terina de vanat in aspic
Terina de branza cu rucola , rosii cherry si migdale
Piftie de curcan
Chiftele cu seminte
Rosii cherry cu pasta Roquefort
Rulada de cascaval cu sunca
Masline umplute
Trilogie din muschiulet , piept , mozzarella
DIN IMPARATIA APELOR
Salau umplut cu somon fume
Pireu de brocolli , carote si rucolla
Sos de creveti
FEL BAZA
Friptura de curcan cu seminte , sos smantana cu verdeturi
Rulada de purcel
Cartofi umpluti cu branza
Orez basmatic cu curcuma
DESERT
Galuste Virginia
(piure de castane , gem caise , budinca vanilie , nuca)
Platou branzeturi
( schweizer , mozzarella , gorgonzola , camembert , struguri , nuca , mere )
BAR
WHISKY
PALINCA
VODCA
CAMPARI
MARTINI
GIN
LICHIOR
VIN ALB,ROSU
BERE
CAFEA
APA MINERALA,PLATA
SUC GAMA COLA
MUZICA LIVE: ADI BIHOI,CAMELIA MIUTESCU
DJ OZ
DANSURI DE TRADITIE
—————————————–
Hotel Continental
——————————————————–
Restaurant Colsseum
———————————————————–
Restauran Valahia
————————————————–
Restaurant Burgund
——————————————————————————