Oamenii se spală pe cap cu apa de ploaie și se plimbă cu caiacul pe străzi

Posted on iun. 11 2022 - 6:17pm by petre

 

Străzile inundate sunt un coşmar pentru români. Imaginile cu şoselele din marile oraşe, care devin lacuri după prima ploaie, nu mai sunt deloc o noutate. Unii însă fac haz de necaz şi profită de moment pentru a face din asta un moment de comedie.

Aşa s-a întâmplat şi la Deva. Un bărbat a fost surprins în timp ce îşi face liniştit un duş, cu apa de ploaie, în mijlocul unei străzi inundate printre maşinile aflate în trafic.

Imaginile au fost filmate de câţiva martoricare circulau în acel moment pe strada respectivă. Fără a ţine cont de ce spune lumea, cetăţeanul îşi vede liniştit de treabă, ia apă în pumni şi începe să se spele tacticos pe cap. Uluiţi de cele văzute, tinerii care au filmat scena au reacţionat printre hohote de râs, după cum se poate auzi şi pe imagini. „Na, poftiţi! Vai! Doamne, trăi-ţi-ar neamu”

Un tânăr a ieşit la plimbare cu caiacul pe promenada din Mamaia

Un moment asemănător a avut loc în urmă cu două săptămâni şi la Constanţa. Un tânăr din Constanţa a ieşit la plimbare cu un caiac. Şi în timp el vâslea, altul filma isprava. Imaginile au fost filmate într-unul dintre cele mai scumpe cartiere din staţiunea Mamaia, chiar în apropierea plajei.

sursele: Munikipiul Deva Facebook, Ct100.ro Facebook

Comments

comments

About the Author