Oameni atacați în propria casă în Timiș

Posted on iun. 9 2023 - 9:58pm by petre

La data de 9 iunie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Belinț au reținut 3 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de „violare de domiciliu”, “distrugere”, “lovirea sau alte violențe” și „violență în familie”. Aceștia au fost introduși în Centrele de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Timiș și Caraș-Severin.*

La data de 09.06.2023, în jurul orei 00:20, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Belinț au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că două persoane din localitatea Belinț, județul Timiș, ar fi fost agresate fizic de către alte trei persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 33 de ani și o femeie în vârstă de 29 de ani, în timp ce se aflau într-un imobil din localitatea Belinț, județul Timiș, ar fi fost agresați fizic de către mama, tatăl și fostul soț al femeii (doi barbați în vârstă de 33 și 55 de ani și o femeie în vârstă de 54 de ani), care ar fi pătruns fără drept, în locuință.

Totodată, cele 3 persoane ar fi distrus obiecte de mobilier din locuință și ar fi tăiat anvelopele autoturismului care se afla parcat în fața imobilului.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani și femeia în vârstă de 29 de ani au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbații în vârstă de 33 și 55 de ani și femeia în vârstă de 54 de ani au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violare de domiciliu”, “distrugere”, “lovirea sau alte violențe” și „violență în familie”, femeia fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, iar bărbații în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Caraș-Severin.

De asemenea au fost emise ordine de protecție provizorii împotriva celor 3 persoane.

Polițiștii continuă cercetările în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Comments

comments

About the Author