O româncă și familia sa, morți într-un incendiu la Barcelona – doi copilași printre victime

Posted on nov. 30 2021 - 3:15pm by petre

 

O româncă și familia ei au murit într-un incendiu, în Barcelona. Un bebeluș și un băiețel de 3 ani, printre victime.

 

 

Patru persoane, între care un bebeluș și un băiețel de 3 ani, au murit într-un incendiu, în Barcelona. Una dintre victime ar fi o româncă
Patru persoane, între care un bebeluș și un băiețel de 3 ani, au murit într-un incendiu, în Barcelona. Una dintre victime ar fi o româncă

 

Incendiul a izbucnit marţi în jurul orei locale 5:55. Clădirea dezafectată era un vechi birou bancar, în care locuiau opt persoane de naționalitate română, potrivit unor surse din anchetă, citate de RTVE. Una dintre victime ar fi o femeie din România, iar celelalte trei victime sunt soțul de origine pakistaneză și cei doi copii. Alte patru persoane s-au intoxicat cu fum.

Cercetarea originii incendiului se concentrează pe un posibil scurtcircuit din cauza unei posibile improvizații, deși cauza definitivă nu a fost încă clarificată. RTVE a avansat ipoteza că se ia în considerare și posibilitatea ca incendiul să fi fost provocat în timpul unei discuții între soți.

 

Un vecin a anunțat pompierii când a observat flăcări dinspre clădirea dezafectată. Autoritățile au descoperit victimele inconștiente, pe podea, însă nu le-au mai putut resuscita, scrie El Mundo.

Primarul Barcelonei, Ada Colau, a declarat ca familia provenea dintr-un mediu sărac, iar serviciile sociale municipale au avut grijă ca cei patru să aibă hrană, acces la servicii medicale, iar copiii să fie înscriși într-o unitate de învățământ.

Comments

comments

About the Author