O româncăgravidăa fost violatăși bătutăîn Italia de doi soldați americani – vezi ce se întâmplăcu agresorii

Posted on apr. 9 2015 - 10:13pm by petre

Doi militari americani sunt acuzați de violarea unei tinere românce, însărcinatăîn șase luni.

Ei au fost condamnați de justiția italianăla câte șase ani de închisoare, informeazăagenția ANSA.

Condamnarea a fost pronunțatăîn primăinstanță, dupăce militarii americani – Gray Gerelle Lamarcus (în vârstăde 23 de ani) și Edil Mc Cough (22 de ani) – au fost găsiți vinovați de agresarea și tâlhărirea unei românce de 24 de ani, însărcinatăîn șase luni, în iulie 2014, în orașul Vicenza.

Justiția italianăurmeazăsăcolaboreze cu autoritățile militare americane în vederea stabilirii valorii daunelor la care este îndreptățităvictima. Dacănu se va ajunge la o înțelegere, va avea loc un proces civil.

Gray Gerelle Lamarcus (în vârstăde 22 de ani) și Edil Mc Cough (21 de ani) erau staționați la baza militarăDel Din, situatăîn apropierea orașului Vicenza (regiunea Veneto, nordul Italiei). Ei erau acuzați de lovirea, tâlhărirea și violarea unei românce în vârstăde 24 de ani, în orașul Vicenza. Agresiunea a avut loc în noaptea de 14 spre 15 iulie 2014. Românca, prezentatădrept prostituată, a fost abordatăde cei doi militari americani, a fost urcatăîntr-o mașină, dusăpe un câmp, unde a fost bătută, violatăși abandonată. Din cauza agresiunii, românca, prezentatădrept prostituată, a riscat pierderea sarcinii.

sursa: Mediafax. foto Ziua News

Comments

comments

About the Author