O româncăa cunoscut pe Facebook un „soldat american„ de care s-a îndrăgostit. I-a trimis iubitului 4000 de euro iar acum…

Posted on mart. 30 2015 - 10:44pm by petre

O femeie de 40 de ani, din Caraș-Severin, trăiește o poveste de iubire, cu multe semne de întrebare, alături de un soldat american, relateazăProTV.

Cei doi îndrăgostiți nu s-au văzut niciodatăfata în față, iar soldatul, aflat dupăspusele lui pe front îi cere frecvent bani, pentru căar fi suferit, un accident. Peste 4000 de euro i-a dat pânăacum femeia, celui care i-a promis, căîi va deveni soț.

Claudia și Nicolas s-au cunoscut în mai 2014, când soldatul a abordat-o pe Facebook. Femeia de 40 de ani pusese punct unei căsnicii de 22 de ani și a găsit în conversațiile online cu bărbatul alinarea de care avea nevoie, dupăo despărțire dureroasă.

„Am fost căzutăla pământ, iar el a fost cel care m-a ridicat. Mi-a zis: iubesc vocea ta, iubesc ochii tăi, aș vrea din tot sufletul săcunosc povestea din spatele ochilor tăi. Am început săplâng. Când am avut cel mai mult nevoie, el a fost acolo”, a povestit femeia.

Dupăcâteva săptămâni Nicolas i-a făcut Claudiei chiar și o cerere în căsătorie. Întot acest timp cei doi nu s-au văzut decât în poze. Înplus, soldatul i-a spus femeii să-i trimităbani într-un cont din Nigeria ca săpoate veni s-o vadăîn România.

Femeia lucrase în ultimii ani ca îngrijitoare pentru o bătrânăîn Portugalia și avea mici economii pe care i le-a trimis. ÃŽnsăbărbatul nu a mai venit, din cauza unui accident suferit în Afganistan, susține el.

„Trebuia săvinăși din motive pe care nu le cunosc, nu a mai venit…El este acolo unde este.. La război, nu la bancă, săscoatăbanii….N-am mai avut, pentru căeu am mai trimis. Înjurul a 4000 de euro. Am înțeles căa avut un accident. Nu mi-a povestit mare lucru. Și-a pierdut telefonul”,a expolicat Claudia.

Din motive de siguranță, spunea soldatul, îi telefona de pe un număr ascuns. Acum ea nu mai poate sădea de el, așa căașteaptăun semn de viață. ÃŽndrăgostitălulea, femeia nu i-a pus niciodatăla îndoialăvorbele și i-a trimis ori de câte ori a fost nevoie bani.

Femeia, mama a unei fete de 21 de ani, așteaptăcu sufletul la gurăca iubitul ei soldat săse însănătoșeascăși săvinăîn România, să-l vadăîn carne și oase și să-i devinăsoț.

sursa PROTV vezi video aici

Comments

comments

About the Author