O nouăcursăaerianădin România spre Italia

Posted on mai 2 2015 - 8:34pm by petre

O cursăaerianăcare leagăConstanța de Milano (Bergamo) a fost introdusăde compania Blue Air, primul zbor pe aceastărutăavând loc sâmbătă, iar cursele tur-retur urmeazăsăfie operate în douăzile ale săptămânii.

Potrivit reprezentanților companiei Blue Air, de pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” a decolat, sâmbătă, prima cursăcătre Milano, printre pasageri fiind și agenți de turism și jurnaliști italieni care au participat la un infotrip pe litoralul românesc.

Astfel, avioanele către Milano (Bergamo) vor decola de pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” în zilele de miercuri și sâmbătă, la ora 12.40, urmând săajungăla destinație la ora 14.10, iar cursele dinspre Italia vor fi efectuate tot miercurea și sâmbăta, de la ora 8.40, ajungând în România la ora 12.10.

Pasagerii Blue Air care vor călători pe noua rutăîn perioada mai-iunie 2015 vor beneficia de Fast Track gratuit în Aeroportul din Milano (Bergamo). Fast Track este un serviciu care permite călătorilor săajungămai repede la avion. Ei trebuie sămeargăla intrarea Fast Track din aeroport, dupăce au încheiat formalitățile de check-in, săscaneze codul de bare de pe cartea de îmbarcare și astfel vor intra pe culoarul special cu acces rapid către controlul de securitate, susțin reprezentanții companiei.

Prețurile pentru zborul Constanța-Milano (Bergamo) încep de la 27,99 de euro.

De pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” mai existăo cursăregulatăcătre Istanbul și retur, operatăde compania Turkish Airlines, iar din luna iunie va fi disponibilăși o cursăspre Londra, a companiei Wizz Air.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author