O NOUĂ AUTOSTRADĂ se deschide vineri în România

Posted on nov. 13 2014 - 2:02pm by petre

Construcția acestui lot de autostradăa început în 2011, iar inițial tronsonul trebuia finalizat în primăvara anului trecut. Din cauza unor alunecări de teren însă, termenul de inaugurare a acestei șosele a fost întârziat.

Tronsonul al treilea al autostrăzii Orăștie-Sibiu (22 de kilometri), între localitățile Saliște și Cunța, va fi deschis circulației vineri, potrivit unui răspuns transmis ZF de către Compania Naționalăde Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

“Deschiderea circulației rutiere pe lotul al treilea al autostrăzii Orăștie-Sibiu va avea loc în data de 14.11.2014„, susține CNADNR.

Având în vedere căîn 2012 și 2013 CNADNR a mai deschis circulația pe tronsoanele de autostrăzi Deva-Orăștie (32,5 kilometri), Orăștie-Sibiu, loturile 1, 2 și 4 (în total 60 de kilometri), începând de vineri românii vor avea la dispoziție o autostradăcontinuăîntre Deva și Sibiu (aproape 115 kilometri), cu o lungime similarăautostrăzii București-Pitești.

Constructorul lotului al treilea al autostrăzii Orăștie-Sibiu este firma italianăImpregilo, valoarea contractului fiind de 138 de milioane de euro.

sursa Ziarul Financiar

Comments

comments

About the Author