O mamă și fiul ei, uciși cu lovituri de cuțit în curtea unei biserici

Posted on mai 16 2021 - 6:07pm by petre

Polițiștii au fost sesizați, duminică, cu privire la faptul că un bărbat din satul Drăghici și-ar fi ucis concubina și pe fiul acesteia, cu mai multe lovituri de cuțit, în curtea bisericii.

 

UPDATE 18:50: Primele informații arată că bărbatul a avut o relație cu victima sa, însă nu este tatăl copilului. Aceleași surse susțin că bărbatul nu este cunoscut în comunitate ca fiind unul agresiv.

Parchetul a început cercetările pentru omor.

00:02
Un bărbat din satul Drăghici, județul Argeș, și-ar fi agresat concubina și pe fiul adolescent al acesteia, aplicându-le mai multe lovituri de cuțit. În urma rănilor, cele două victime au decedat.

Ulterior, agresorul a încercat să se sinucidă, însă a fost imobilizat de polițiști. În prezent, bărbatul se află la Spitalul Județean Argeș, în stare gravă, potrivit unui comunicat al IPJ Argeș.

„La data de 16.05.2021, IPJ Argeș a fost sesizat cu privire la faptul că în timp ce se afla în curtea unei biserici din com. Mihăiești, sat Drăghici, un bărbat și-a agresat soția și fiul în vârstă de 15 ani, aplicându-le mai lovituri de cuțit, în urma cărora ambele victime au decedat. Ulterior, agresorul a încercat să se sinucidă, însă a fost imobilizat de către polițiști”, potrivit comunicatului transmis de polițiști.

Comments

comments

About the Author