O fetiță de sase ani și părinții săi, morți pe loc – frățiorul de 10 ani, rămas orfan, grav rănit la spital

Posted on iun. 23 2021 - 9:26pm by petre

Trei persoane, printre care o fetiţă de şase ani, şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier petrecut pe DN1/E60, între localităţile Morlaca şi Hodiş.

O a patra persoană, un băiat de 10 ani, a ajuns la spital.

acum alte soluţii

 

 

Din primele date, autoturismul care se deplasa în direcţia Cluj-Napoca ar fi intrat în coliziune cu un camion care circula pe sensul opus.

Trei persoane, fetiţa şi părinţii săi, au murit pe loc în urma impactului, în timp ce fratele său a fost transportat la spital de un echipaj SAJ.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ şi un elicopter SMURD. Imaginea de la locul accidentului era înfiorătoare.


„Pompierii au găsit la faţa locului două persoane adulte încarcerate, care prezentau traumatisme incompatibile cu viaţa. În afara autoturismului erau doi copii, dintre care o fetiţă de 6 ani prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa, fără posibilitatea de aplicare a manevrelor de resuscitare. Un băiat de 10 ani, stabil hemodinamic, a fost consultat la faţa locului şi a fost transportat la spital de către un echipaj SAJ”, informează ISU Cluj.

Comments

comments

About the Author