O fetiță de 11 ani a născut!

Posted on iun. 27 2021 - 11:12am by petre

O fetiță de 11 ani a devenit cea mai tânără mamă din Marea Britanie, după ce a născut la începutul acestei luni. Copila a rămas însărcinată la doar 10 ani, potrivit rapoartelor autorităţilor.

O copilă de 11 ani a devenit cea mai tânără mamă din UK, după ce a rămas însărcinată la 10 ani. Familia nu ştia că este gravidă
O copilă de 11 ani a devenit cea mai tânără mamă din UK, după ce a rămas însărcinată la 10 ani. Familia nu ştia că este gravidă

Cea mai tânără mămică din Marea Britanie nu a fost numită. Atât ea, cât şi cel mic, sunt iubiţi şi îngrijiţi. Familia fetei habar nu avea că este însărcinată, potrivit The Sun. Ziarul a raportat că serviciile sociale investighează problema.

”A venit ca un mare șoc”, a spus o sursă apropiată familiei. ”Acum este susţinută de ajutorul unui expert. Principalul lucru este că ea și copilul sunt OK”.

”Este cea mai tânără mamă despre care am auzit”, a declarat medicul Carol Cooper pentru The Sun, explicând că vârsta medie la care o fată începe pubertatea este de 11 ani, deși poate fi oricând între 8 la 14 ani. Cooper a adăugat că greutatea are un efect asupra mai multor hormoni și că, pe măsură ce copiii sunt mai împliniţi decât erau pe vremuri, pubertatea începe acum mai devreme, potrivit Daily Mail.

 

Copiii care au copii, aspect des întâlnit în istoria modernă

Înainte ca fata de 11 ani să nască, cea mai tânără mamă a Marii Britanii era Tressa Middleton, care avea doar 12 ani. Aceasta a născut un copil în 2006. Middleton, care acum are aproximativ 20 de ani, a rămas însărcinată după ce a fost violată de fratele ei. Copilul a fost luat în îngrijire de către serviciile sociale, iar fratele ei a fost închis.

Doctorul Cooper a spus că ”aproximativ una din 2.500 de nașteri” i se întâmplă cuiva care fie nu știa că este însărcinată, fie a ascuns-o familiei și prietenilor. În 2014, un copil s-a născut dintr-o mamă de 12 ani și un tată de 13 ani, cea mai mică combinaţie de vârstă a unor părinţi din Marea Britanie. În 2017, s-a raportat că o altă fetiță de 11 ani a născut, dar nu au apărut detalii suplimentare.

Comments

comments

About the Author