O cunoscută artistă de make-up din Timișoara, lovită cu ciocanul în cap de propriul soț – femeia e fosta iubită a cântărețului Nicolae Guță

Posted on iun. 6 2023 - 6:39pm by petre

O cunoscută artistă de make-up, fosta iubită a cântăreţului Nicolae Guţă, a ajuns în comă la spital după ce soţul a lovit-o cu un ciocan.

Anchetatorii vor ca bărbatul să fie cercetat pentru tentativă de omor, pe motiv că şi-a premeditat fapta. Înaninte de atac, s-a asigurat că îi poate duce pe cei doi copii la bunici. Medicii spun că loviturile au fost atât de dure, că femeia ar putea rămâne desfigurată.

 

Opt ore a durat prima operaţie la care a fost supusă Daniela, fosta iubită a lui Nicolae Guţă. Femeia a fost lovită de mai multe ori cu ciocanul de soţul cu care era în divorţ. Gestul extrem de violent ar fi fost unul premeditat. Bărbatul în vârstă de 45 de ani i-ar fi dus pe cei doi copii la bunici şi a aşteptat ca femeia să adoarmă, înainte de a o ataca. Speriaţi de ţipetele femeii, vecinii au sunat la 112.

 

Femeia a suferit multiple leziuni la nivelul capului dar şi la mâini. Potrivit medicilor, în urma traumatismelor, cel mai probabil, femeia va rămâne desfigurată. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost dus la audieri şi este reţinut pentru 24 de ore. Au fost informaţi şi inspectorii de la Protecţia Copilului, care vor deschide o anchetă în acest caz.

sursa: Observator News

Comments

comments

About the Author