Nokia 7.1, revenirea legendei în liga mijlocie Android

Posted on oct. 29 2018 - 9:23am by petre

Android 9 Pie dezlănțuie puterea inteligenței artificiale făcând smartphone-ul Nokia 7.1 și mai util. Se adaptează la tine și la modul în care folosești telefonul, învățându-ți preferințele pe parcurs și îmbunătățindu-ți experiența în timp, pentru funcționare optimă mai mult timp.

Adaptat la tine
Bateria adaptivă memorează modul în care îți folosești aplicațiile preferate și le acordă prioritate în fața aplicațiilor pe care le folosești rar, îmbunătățind durata de viață a bateriei.

Ideal pentru setări ideale ale ecranului, Android 9 Pie este prevăzut cu funcția de Luminozitate adaptativă și ajustează automat luminozitatea în funcție de preferințele tale.

Creată exclusiv pentru Android One și Google Pixel, App Actions anticipează ceea ce vrei să faci, pentru a trece la următoarea sarcină mai repede. Spre exemplu, telefonul tău se va adapta automat în timp ce ești pe drum spre serviciu, când ești la muncă sau când îți conectezi căștile.Nokia 7.1 1

Cameră

Fotografii care merită partajate
Nokia 7.1 surprinde imagini excelente. Tu doar trebuie să le partajezi. Cele două camere principale cu ZEISS Optics fac poze uimitoare, iar tehnologia AI îți permite să conferi o notă artistică fiecărei fotografii, cu personalizări 3D, măști și filtre.Cele două camere principale cu ZEISS Optics fac poze uimitoare, iar tehnologia AI îți permite să conferi o notă artistică fiecărei fotografii, cu personalizări 3D, măști și filtre.

Surprinde fiecare detaliu
Fă poze HDR impresionante, reale, cu Nokia 7.1. Poți captura imagini mai clare cu luminozitate mărită, o gamă mai largă de culori și mai multe detalii, atât în spații luminate, cât și în spații întunecate – fotografii care vor ieși în evidență când le partajezi.
Fotografii aproape profesionale, cu o profunzime incredibilă a câmpului
Cel mai bun aparat foto este cel pe care-l ai în permanență la tine. Datorită camerelor principale sofisticate cu senzor de adâncime și ZEISS Optics, poți captura fotografii aproape profesionale, cu estompare de tip bokeh fără efort.nokia-7.1

Fă fotografia dorită cu funcția de control manual opțional al balansului de alb, al ISO, aperturii și vitezei de obturare.

Dublă distracție cu Dual-Sight
Te poți juca pozând și filmând, folosind personalizări 3D, măști și filtre, în modul Dual-Sight. Apoi transmite în timp real un #bothie pe Facebook sau YouTube, direct din aplicația camerei foto.

Autonomia de o zi a bateriei telefonului Nokia 7.1 îți permite să vizionezi materiale video, să te joci și să navighezi mai mult, fără a-l încărca. Și te vei bucura de o performanță bună pentru orice ai face, de la jocuri cu realitate augmentată până la redare video, datorită puternicei platforme mobile Qualcomm® Snapdragon™ 636.

Cel mai bun Android, cele mai recente inovații de la Google
Android One este un software creat de Google pentru noul Nokia 7.1. Ai tot ceea ce vrei și scapi de tot ceea ce nu-ți dorești, datorită interfeței optimizate și ușor de folosit și unui set select de aplicații preinstalate, precum și datorită spațiului de stocare nelimitat pentru fotografii pus la dispoziția ta gratuit de 1Google Foto. Datorită actualizărilor de securitate regulate și perioadei de doi ani în care beneficiază de upgrade-uri ale sistemului de operare, noul Nokia 7.1 cu Android One rămâne securizat și beneficiază de cele mai recente inovații Google, fiind optimizat pentru Google Assistant.

Exterior
Ecran Full HD+ 5.84’’ PureDisplay cu raport de aspect de 19:9 și sticlă Corning® Gorilla® Glass (față)

Cameră principală de 12 MP/5 MP cu doi senzori și ZEISS Optics

Cameră frontală de 8 MP

Senzor de amprentă ergonomic pe spate

nokia_7_1-BLUE.png
Culori
Interior
AI de vârf și imagini cu profunzime

Fotografiere HDR

Android 9 Pie perfect, sigur și actualizat

Platformă mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 636

3 / 4 GB RAM cu memorie de 32 / 64 GB3

Până la 400 GB Acceptă card MicroSD

Comments

comments

About the Author