Nicoleta, o frumoasă româncă, a fost ucisă în Spania

Posted on iun. 1 2021 - 1:11pm by petre

Nicoleta a fost ucisă, sâmbătă noapte, într-un apartament din orașul Alovera din Guadalajara, pe strada Octavio Paz, în jurul orei 22:35.

Chiar agresorul a fost cel care a sunat la poliție. La fața locului a ajuns și un echipaj de prim-ajutor, însă pentru româncă nu se mai putea face nimic, în afară de constatarea decesului.

Potrivit publicației iberice, Clara Nicoleta a devenit astfel 15-a victimă a violenței domestice în Spania, în acest an.

„A fost prietena mea și colega mea timp de 6 ani”, mărturisește cu larcrimi în ochi Davinia.


Tânăra, al cărei apartament se afla sub cel unde trăia Nicoleta, a povestit ce s-a întâmplat și ce a auzit în noaptea în care s-a produs nenorocirea:

„Am ajuns acasă în jurul orei 22.00 și vorbeam cu sora mea la telefon. A trebuit să închid pentru că am auzit că se întâmplă ceva în apartamentul Clarei, ea locuia chiar deasupra mea. Certurile între ea și partenerul ei erau frecvente, însă aceasta a fost diferită. L-am auzit țipând, am auzit mobilele spărgându-se, ușile trântite, ceva îngrozitor. Credeam că îi face ceva, dar nu m-am gânit la așa ceva. Am sunat la poliție, mi-au spus că fuseseră deja chemați și, cinci minute mai târziu, nu se mai auzea nimic. Am crezut că lucrurile s-au rezolvat. Dar nu a fost așa…”.

 

Spaniolul a acuzat-o pe româncă de infidelitate

Nicoleta Clara a venit în Spania cu întreaga ei familie când era foarte tânără, avea în jur de 20 de ani. Era la sfârșitul anilor 90 sau începutul anilor 2000. Părinții femeii trăiesc tot în Spania, nu departe de casa fiicei lor. De asemenea, are patru frați, doi aici, în Spania, și două surori, una în Anglia, cealaltă în România.

Femeia de 41 de ani lucra în cadrul unei societăţi de textile, situată în Meco, Jevaso. În ultimii ani, Nicoleta a muncit pe tura de noapte și câștiga aproximativ 1.000 de euro. Cu acești bani, ea și Álvaro erau nevoiți să se descurce în fiecare lună, în condițiile în care bărbatul de 54 de ani nu reușea să-și găsească un loc de muncă stabil.

Nicoleta și Alvaro s-au căsătorit în 2007 și, pentru că nu puteau avea copii, aveau doi câini, Randy și Robin, pe care îi iubeau nespus de mult.

 

Deși Davinia nu are dovezi că prietena ei fi fost maltratată, ea spune că din momentul în care s-a împăcat cu Alvaro, în urmă cu două luni, certurile între Nicoleta şi partenerul ei erau permanente. Săptămâna trecută, însă, certurile între ei s-au acutizat. Auzea cum Alvaro o acuza că a avut o relaţie cu altcineva cât timp fuseseră despărțiți.

Și tot așa, până sâmbăta trecută, când el a decis să o omoare.a

Comments

comments

About the Author