Nenorocire pe autostrada A1 – cinci oameni morți

Posted on sept. 19 2023 - 3:25pm by petre

Cinci muncitori și-au găsit sfârșitul într-un accident de groază, azi dimineață, pe autostrada A1.

Toți cei cinci bărbați, muncitori cu vârste între 35 și 48 de ani, au murit într-un microbuz care-i ducea în Băneasa, unde urmau să construiască un simulator de zbor.

Nu au mai apucat să ajungă acolo, pentru că, la kilometrul 17, vehiculul în care se aflau a fost strivit complet între două TIR-uri și toți au murit pe loc.

Accident teribil în această dimineaţă pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, în apropiere de Capitală. Patru vehicule s-au lovit în lanţ, iar un microbuz a fost complet strivit între două camioane. Tragedia a avut loc în jurul orei 8 dimineața, atunci când a venit și apelul la 112, iar imaginile pe care le-au văzut, atât pompierii, cât și polițiștii au fost de-a dreptul șocante.

O mașină prinsă între două TIR-uri și un impact devastator.

În interiorul microbuzului se aflau cinci persoane care și-au pierdut viața. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva. Pompierii au reuși să ajungă la vehicul după zeci de minute, fiind nevoie de cinci echipaje de descarcerare, pentru a îndepărta cele două TIR-uri și pentru a putea ajunge la epava mașinii. Trupurile celor cinci victime au fost ridicate de medicii legiști și duse IML.

Comments

comments

About the Author