Muzica de Bach la Timorgelfest

Posted on sept. 20 2010 - 4:59pm by petre

Festivalul jubiliar Timorgelfest 2010 continua cu un Medalion Johann Sebastian Bach. Recitalul va avea loc miercuri, 22 septembrie, de la ora 19, in Aula Magna a UVT, fiind sustinut de catre studenti si absolventi ai clasei de orga de la Facultatea de Muzica din Timisoara, clasa prof. univ. dr. Felician Rosca.

Iubitorii muzicii de orga vor avea ocazia sa audieze sapte lucrari semnate de celebrul compositor german J.S. Bach, interpretate de tinerii organisti Denis Moldovan, Alma Bompa, Gabriela Popovici, Minodora Luca, Camelia Partenie, Milica Debelnogic si Lavinia Rosca Zanfir.
Intrarea la concert este gratuita. A doua parte a concertului studentilor si absolventilor clasei de orga din Timisoara va avea loc in data de 17 octombrie, tot la UVT, incheind editia din acest an a Timorgelfest.
Festivalul este organizat de Facultatea de Muzica din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, in parteneriat cu Filarmonica Banatul si cu sprijinul Ministerului Culturii, a Consiliului Judetean Timis si a Consiliului Local Timisoara.

Comments

comments

About the Author