Mulți români așteptau vestea asta de la Ryanair

Posted on Ian 17 2018 - 5:21pm by petre

Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, a lansat astăzi, 17 ianuarie, o nouă rută din București către Marsilia, care fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale, parte a programului de iarnă 2018, care va fi pus în vânzare luna viitoare pe pagina web Ryanair.com.

Aceasta reprezintă prima noutate a programului de iarnă 2018 Ryanair, și clienții români, dar și vizitatorii se pot bucura de tarife chiar mai mici, dar și de ultimele îmbunătățiri ale programului „Always Getting Better” care includ:

Tarife reduse pentru bagajele înregistrate – o taxă de 25€ pentru un bagaj de 20kg
Zboruri de legătură în Milano, Roma și Porto
20 de rute lung curier Air Europa din Madrid, la vânzare pe Ryanair.com
Un nou parteneriat cu Erasmus Network, ce le oferă studenților reduceri și o platformă de rezervări dedicată
Recunoașterea vocală Alexa pentru căutarea zborurilor, hotelurilor și verificarea situației zborurilor pe Ryanair.com
Un nou website Ryanair Rooms și o nouă aplicație

Olga Pawlonka, Ryanair, a declarat:

„Ne bucurăm să anunțăm o nouă rută din București către Marsilia, cu o frecvență de două zboruri săptămânale, parte a programului de iarnă 2018. Aceasta este prima din noile rute ale programului de iarnă 2018, și clienții români, dar și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife chiar mai mici și noi îmbunătățiri ale programului „Always Getting Better”.

Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri din București de la doar 9.99€ pentru călătorii în perioada ianuarie – aprilie, și care sunt acum disponibile pentru rezervări până Vineri, 19 ianuarie. Pentru a nu rata epuizarea acestor locuri la tarife reduse, clienții trebuie să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

Comments

comments

About the Author