Momente dramatice! Un polițist salvează viața unei femei care plonjase cu mașina în lac VIDEO

Posted on iun. 26 2021 - 11:48pm by petre

Cristian Neculau, un polițist local din Iași, a salvat viața unei femei de 30 de ani care a intrat cu mașina în lacul Ciric, aflat în drum spre aeroport.

Care a plonjat cu mașina în lacAcesta s-a aruncat în apă și a înotat spre mașina care se scufunda, a scos-o pe tânără la suprafață și, ajutat de un martor care se afla la fața locului, a adus-o la mal.

Cristian Neculau lucrează de 16 ani în Poliție și se afla în patrulare când o mașină Volkswagen Golf a intrat direct în apele lacului Ciric, aflat la ieșirea din oraș, în drum spre aeroport. Mașina era condusă de o tânără care consumase alcool și despre care martorii, citați de presa locală, spun că le-ar fi zis salvatorilor că vrea să se sinucidă. „Ridic-o, Cristi, că se duce la fund! Repede, repede! E în față, Cristi, prinde-o de păr”, se aud indicațiile unui alt polițist, care nu știe să înoate și a rămas pe mal, de unde-l îndrumă pe Cristian Neculau către locul unde se află femeia. „Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un auto a părăsit partea carosabilă și a căzut în lacul Ciric. Echipajul rutier ajuns la fața locului a testat conducătoarea auto, care a fost scoasă din apă de un polițist local, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost transportată la spital pentru investigații medicale, iar polițiștii continuă cercetările”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Iași. Un alt bărbat, aflat pe mal, a intrat în lac pentru a-l ajuta pe polițist să aducă femeia la mal:

În zona în care a intrat mașina în apă sunt amenajate mai multe restaurante, fiind în mijlocul unei păduri și o zonă animată în special în weekend, accesul mașinilor făcându-se cu restricții de viteză. ”.

 

„Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un auto a părăsit partea carosabilă și a căzut în lacul Ciric. Echipajul rutier ajuns la fața locului a testat conducătoarea auto, care a fost scoasă din apă de un polițist local, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost transportată la spital pentru investigații medicale, iar polițiștii continuă cercetările”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Iași.

Un alt bărbat, aflat pe mal, a intrat în lac pentru a-l ajuta pe polițist să aducă femeia la mal: În zona în care a intrat mașina în apă sunt amenajate mai multe restaurante, fiind în mijlocul unei păduri și o zonă animată în special în weekend, accesul mașinilor făcându-se cu restricții de viteză.

Comments

comments

About the Author