Moarte misterioasă! Camelia, tânără, frumoasă și bogată, găsită fără suflare pe bancheta unui Audi

Posted on sept. 26 2023 - 8:36pm by petre

Camelia Tuvene avea 32 de ani și a fost găsită moartă în mașina sa și a soțului său.

Femeia era o antreprenoare locală de succes. Soţul îi anunţase dispariţia la sfârşitul săptămânii trecute, dar abia luni a găsit-o într-o parcare din Focșani, în Audi-ul familiei. Tot el a sunat la şi 112. Cei doi aveau o relaţie din adolescență şi patru copii împreună.

 

Femeia din Focşani care a fost găsită moartă într-o maşină era o antreprenoare locală de succes. Soţul îi anunţase dispariţia la sfârşitul săptămânii trecute, iar ieri a găsit-o fără suflare. Tot el a sunat la şi 112. Cei doi aveau o relaţie de mulți de ani şi patru copii împreună. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

 

Camelia Tuvene avea 32 de ani şi era tot timpul cu zâmbetul pe buze în fotografiile de pe reţelele sociale. Avea un salon de înfrumuseţare şi o curăţătorie de încălţăminte, iar lucrurile păreau că merg ca pe roate pentru familia ei.

Cadavrul a fost găsit în zona de sud a oraşului, într-o parcare din faţa Mausoleului Eroilor, la aproape patru kilometri de casă. Potrivit medicilor, victima a murit cu mult timp înainte de a fi găsită.

Martor: Ştiu că duminică seara a vrut cineva să parcheze lângă Audi acesta şi chiar s-a uitat să vadă dacă este într-adevăr aceeaşi maşină la care se gândeau. Duminică seară maşina era aici. Soţul ei a venit primul aici, la maşină. Era agitat, fugea dintr-o parte în alta, la un moment dat şi-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe şi ulterior a venit poliţia.

Apropiaţii o ştiau ca pe o fire veselă, lipsită de probleme şi exclud vrianta sinuciderii. Camelia era împreună cu soţul ei încă de la 14 ani şi aveau împreună patru copii, trei fetiţe şi un băieţel.

Pe corpul femeii nu s-au identificat semne vizibile de violenţă. Rezultatul necropsiei va stabili cauzele decesului.

 

 

Comments

comments

About the Author