Moarte misterioasă! Artistă celebră, găsită moartă pe plajă la Mamaia

Posted on sept. 28 2023 - 6:14pm by petre

Descoperirea macabră a fost făcută la ora 9 de către o femeie care își făcea plimbarea matinală pe plajă. Inițial, femeia a crezut că este vorba despre un manechin de plastic când a văzut trupul neînsuflețit, jumătate în apă, jumătate pe uscat.

Femeia descoperită moartă pe plajă de câţiva turişti, în această dimineaţă, era o artistă celebră în industria din România.

 

 

Cu numele de scenă Lalla, în vârstă de 34 de ani, din Turda, tânăra şi-a găsit sfârşitul pe o plajă din Mamaia Nord. În continuare, moartea ei este învăluită în mister.

Când s-a apropiat mai tare, a văzut că este vorba despre un om. După ce și-a revenit din spaimă, a alertat salvamarii care se plimbau cu un ATV pe plajă. Aceștia au anunțat poliția, femeia era aproape dezbrăcată, nu avea haine pe uscat și nici acte de identitate.

DJ Lalla este o cunoscută artistă din Turda, dar stabilită în București, în vârstă de 34 de ani. Pe rețelele de socializare, tânara arată că își trăiește viața din plin. Chiar ultima ei postare pe pagina de Instagram postase un story în care spunea cât de important este să trăiești fiecare moment al vieții. „Bucură-te de fiecare moment pe care îl ai. Pentru că în viață nu poți să derulezi decât amintirile. Fii sigur că merită”.

 

 

Comments

comments

About the Author