Moarte cumplită pentru Marcel, un român din Italia

Posted on nov. 21 2021 - 2:05pm by petre

 

 

Sfârșit cumplit pentru un român de 58 de ani, în Italia.

Bărbatul a murit ars de viu, după ce rulota în care locuia a luat foc în urma explozii. Tragedia a avut loc în Massa, un oraș din Toscana.

 

Aldo Giannecchini vecinul lui Marcel Constantin Bularca, a povestit pentru Il Tirreno momentele teribile pe care le-a trăit vineri noapte.

Bărbatul dormea când a auzit o explozie.

„Am ieșit și am văzut rulota în flăcări. Am speram ca el să nu fie acolo”, spune bătrânul.

 

Din păcate, nu a fost așa. Chemați în ajutor, pompierii au găsit trupul carbonizat al românului de 58 de ani. Nimeni nu știe cum a izbucnit incendiul. Anchetatorii au aflat, însă, că românul tocmai cumpărase două butelii de gaz, pentru gătit. În fiecare seară, Marcel gătea în afara rulotei, pe o verandă. Așa a făcut și vineri seară. A gătit, a mâncat și s-a culcat.

Apoi tragedia. La miezul nopții, explozia, flăcările care au înghițit într-o clipă rulota, vecinul sunând după ajutor, sirenele pompierilor și descoperirea cadavrului.

Sâmbătă dimineață, caprele românului pasc în jurul cenușii și a ce a mai rămas din rulota făcută scrum. Atârnate de verandă stau, intacte, decorațiunile de Crăciun.

Românul era de o viață în Italia. Avea trei copii și se depărțise de soție.

Românul Marcel Costatin Bularca, tatăl a trei copii, era de o viață în Italia. Cu ani în urmă, a lucrat într-o creșă. S-a accidentat la un picior, după ce a căzut dintr-un copac și nu a mai putut să muncească. Fusese căsătorit, dar a divorțat, iar după separarea de fosta soție, Marcel s-a mutat pentru o perioadă la casa unui prieten, undeva pe dealurile din Candia, o renumită zonă viticolă. Apoi, a decis să se mute singur, în rulota lui, pe terenul pe care o familie i-l pusese la dispoziție, fără să ceară nimic în schimb. Era un teren îngrădit, pe via Dei Cerri, la 500 de metri de plajă.

Avea găini și capre, pe care le ducea la păscut, și vindea ouă, lapte și lemne.

sursa: Il Tirrno

 

Comments

comments

About the Author