Misterul se adâncește! Mașina incendiată cu un cadavru în portbagaj este înregistrată în Italia

Posted on mai 8 2022 - 11:30am by petre

Descoperire sinistră la marginea orașului Măgurele în Ilfov. Mai multe rămăşiţe umane au fost găsite sâmbătă în portbagajul unui autoturism incendiat. Criminaliștii au adunat deja primele probe.

Locul a fost imediat împânzit de procurori și criminaliști, dar ancheta se anunță extrem de anevoioasă. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Alarma a fost dată de un bărbat care a sunat la 112 şi a anunțat că o maşină arde într-un câmp la marginea oraşului Măgurele, în apropiere de București.

Imediat, locul a fost împânzit de poliţişti și pompieri. După ce salvatorii au stins incendiul, au observat că în portbagaj se află un craniu uman şi mai multe oase, aşa că au chemat criminaliştii. Rămășițele umane descoperite au fost strânse și trimise la Institutul de Medicină Legală pentru analize amănunțite. Anchetatorii cred că ar fi vorba despre o crimă. Craniul avea urme de lovituri cu un corp dur.

Cercetarea la faţa locului a durat mai multe ore, iar poliţiştii criminalişti au adunat probe de la fața locului. Se anunță însă o anchetă destul de complicată, întrucât flăcările au distrus probele ADN, dar şi amprentele.

Specialiștii vor urma mai multe piste pentru rezolvarea cazului.

 

Tudorel Butoi: Cui folosește moartea acestuia?

Tudorel Butoi, – psiholog criminalist: „Victima e un om, nu? Are cerc de relaţii, de interese, cine sunt aceste persoane din cercul lui de relații, de interese, care răspund la întrebarea, cui foloseşte moartea acestuia. Și o să ne ducem într-o zonă categoric interolopă, eu bănuiesc că ne învârtim într-o zonă de traficanţi, fie de maşini, fie de arme, fie de droguri, fie de femei, fie relație pedofilică.”

Oamenii legii au descoperit că mașina este înmatriculată în Italia, însă nu se știe cum a ajuns în România sau cine este proprietarul.

Tudorel Butoi, – psiholog criminalist: „Maşina are serii din blocul motor, n-au topit ei blocul motor ca specialiştii noştri să nu le poată identifica, chiar dacă sunt parţial distruse. Maşina n-are numere. . este în Italia, se va face legătura cu poliţia, cu baza de date”

Pentru că a ars mai bine de patru ore, pompierii că cred că autoturismul a fost îmbibat cu un combustibil care să întrețină arderea. În astfel de situații anchetele se desfășoară mai greu.

Anne Marie Ciolcă – poliţia Ilfov: „Urmează ancheta în derulare, administrarea probatoriului: audieri de martori, evident la faţa locului colegii sunt atenţi dacă sunt urme, probe, indicii, vin şi criminalişti în funcţie de caz, se caută camere de supraveghere, se discută cu cetățenii prezenţi acolo ca să poată să identifice aceste camere”.

Anchetatorii urmează să identifice cadavrul, dar și să stabilească cine este făptașul.

sursa: ProTV

Comments

comments

About the Author