Miss & Mister Timișoara 2017, un eveniment de excepție – vezi imagini superbe cu toți concurenții și câștigătorii concursului

Posted on Dec 10 2016 - 9:55pm by petre

Sâmbătă seara, centrul comercial IULIUS MALL din Timişoara a găzduit un eveniment de ținută, concursul „MISS & Mister Timişoara 2017″, organizat de agenția MCS Models coordonată de Claudia Sinatovici.

VEZI AICI SUPER GALERIE FOTO

În fața unui public numeros și a unui juriu exigent condus de city-managerul Timișoarei, Robert Cristof, 20 de particpanți, zece fete și zece băieți, au concurat pentru titlurile de MISS & MISTER Popularitate, MISS & MISTER Fotogenie și, evident, marile premii de MISS & MISTER Timișoara 2017.

Concurenții au apărut pe catwalk în diferite probe etalând mai multe ținute și au răspuns întrebărilor adresate de prezentatorul galei.

În final, juriul a decis cine va purta pentru un an titlurile puse în joc. Astfel, MISS & MISTER Popularitate au fost desemnați Andra Isabela Pasc și Philip Fințan, MISS & MISTER Fotogenie au fost desemnați Andreea Bălănoiu și Paul Petresc, iar mariile premii de MISS & MISTER Timișoara 2017 au revenit Taniei Vlascici și lui Lucian Tudoran.

Comments

comments

About the Author